cta Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 No to lecimy: przód i tył: http://img487.imageshack.us/img487/1610/06yp7.jpg klamka: http://img292.imageshack.us/img292/6996/07mu7.jpg przód: http://img184.imageshack.us/img184/334/10aq3.jpg tył: http://img97.imageshack.us/img97/7624/11zu9.jpg ma ktoś może referki tylnich świateł do tego porsche? albo może być do innych samochodów o podobnej budowie świateł, zależy mi na "rozebranym" reflektorze, tj. bez tej szybki, bo nigdy nie widziałem reflektora w środku a chciałbym go ładnie wymodelować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 obok klamki w prawym górnym rogu jest mały błąd pokaż siate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 wloty powietrza za drzwiami mają wewnątrz taką wyraźną obwudkę. widzę że wersja amerykańska, mimo to gratuluje wyboru modelu, zgodnie z tradycją dostałeś punkcik:) [+] narazie tyle znalazłem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 cta model bardo ładny ogólnie. Ale wydaje mi się, że niektóre rowki są jakieś nierówne, np. przy tylniej klapie czy masce. Pokaż siatke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 @dariusz dzięki za referki siata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Lepsza byłaby siatka z viewportu poprostu i nie musiałbyś czekać aż zrobi się render ;) Tak się przyjrzałem teraz i w sumie rowki są delikatnie nierówne, ale to juz szczegół, więc dawaj dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 dawno mnie cos tutaj na forum nie było ;] Super autko tak trzymaj i poraw ta sieteczke kolo klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 No skoro Dariusz nie krzyczy to zasadniczo jest ok, Modelik całkiem poprawny ja czekam na więcej, bardziej i jeszcze bardziej. Pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 felge właśnie zrobiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 płaska się wydaje, daj render z błyszczącym materiałem. http://www.wheeldynamics.net/AA%2003-04-06%20371.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 wiem właśnie, daje screen z viewportu bo mi sie renderować nie chce :P i odrazu siatka jakby ktoś chciał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 w sumie nieźle jak na tak prostą siatke, ale dekielek ma być troszke wklęsły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 no i chyba jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 chodziło mi o to że ma kontynuować linie ramion. dalej wydaje sie płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 dobra to troche jeszcze "wybrzusze" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 bierznyk jeszcze zmienie bo ten mi sie jakoś nie podoba chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 mam sentyment do tego auta więc będe trzymał kciuki i przyglądał się postępom..:) Mam nadzieję, że sprawisz mi radość i tapete na pulpit:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 oczek dzięki za motywacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 jakoś mnie ta felga nie przekonuje. nie wygląda jakby była z porsche, a bieżnik zdecydowanie zmień i profil opony też chyba nie taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 no raczej na felge z jelcza nie wygląda :P powiedz czym sie różni od oryginału to poprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 O kurka. Ta fela i bieżnik to chyba jakaś pomyłka.... Wygląda jakby inny człowiek modelował samochód, a inny to kółeczko. Przyłóż się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 bieżnik to nie modelowany tylko displacement :P mówiłem że testowy bo taki na pewno nie będzie no ale felga? Co wy od niej chcecie nie rozumiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 małe podejście do świateł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Materiał taki... średni ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 hamulce zrobiłem o :D nie ma dziur na śruby bo felga to zasłoni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 coś mało detalu, no i jak już robisz to mógłbyś zmienić kolor zacisków na żółty (właśnie szukam czy w starym były "żółte":)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 akurat na wszystkich referkach jakie mam są albo czerwone albo czarne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 krzywo wokół świateł powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 A progi nie za wysokie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 no może go troche posadze, ale według bluprintów sie zgadza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 16 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2007 troche wnętrza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 ładnie, pokaż claya i siateczke, i najlepiej siedzenia osobnom, jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 no ładnie, ale dalej mi się nie podoba błotnik przy górnej krawędzi świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Fajnie :) Tylko troche mi się lakier nie podoba... chyba jakiegoś dziwnego falloffa dałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 wycieraczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 Próby studyjnego rendera: 1600x1200: http://img257.imageshack.us/img257/3366/335ks.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 model bardzo ladny, proby rendera studyjnego--> nie udane ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 wogóle to mam ochote go w jakąś scenke wlepić ale nie wiem jaką :) myślałem o jakimś torze wyścigowym, albo autostradzie... hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Słusznie, myślisz, przychylam sie do opinii nielota, choć lakier sie poprawił nie wiem czy to wynik jego edycji czy zmiany otoczenia, felgi wołają o pomstę do nieba. Ale sie nie poddawaj w tym modelu drzemie niemały potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 A mi się podoba to studyjko, tylko troche za ciemno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 lakier troche poprawiałem, fakt ale co z felami nie tak? Materiał nie taki, czy model zły? damusTo jakąś małą wskazówke jak zrobić świecące światła, dałbyś? :> no to jeszcze skrzynia biegów :) dobre pare godzin sie z tymi tylnymi światłami męczyłem i w sumie rewelacji nie ma... uprzedzając krytykę wiem, że lakier jest do wymiany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 A mi się lakier całkiem podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 no to może i go zostawie :P ale studio musze ulepszyć bo czerstwe te czarne odbicia musze tam coś innego wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 nono ładnie, podciągnij ustawienia rendera i może byćciekawie :) a i materiał felg zmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 no lakier nie jest zły a nawet fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 wydaje mi się czy bok faluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Tylne światła troszke takie 2D, ale reszta całkim ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi