Napisano 13 Grudzień 200618 l Możesz powiedzieć czemu to wylądowało w inspiracjach? To że człowiek męczy się w niewygodnym sofcie nie jest dla mnie powodem do umieszczenia go w tym dziale. :)
Napisano 13 Grudzień 200618 l Kozioo -> A co masz wyłączność na postowanie tutaj. Albo na ustalanie co jest dobre a co złe?? Każdy lubi to co lubi i każdy może czerpać inspiracje nawet z własnego sedesu.
Napisano 13 Grudzień 200618 l yyy. Myślalem ze forum polega na dyskusji i wymianie poglądów. Jestem po prostu ciekaw jaki był powod umieszczenia tego a nie innego "artysty" (moze raczej masochisty?) w dziale inspiracje. Zreszta o ile dobrze pamiętam nie utworzyłem tutaj żadnego wątku;) O ile mnie pamięć nie myli to ten dział miał być ostro moderowany, właśnie żeby nikt nie zapostował własnego sedesu;) pozdr kozioo
Napisano 13 Grudzień 200618 l co prawda ten artysta niebardzo trafia w mój gust, jednak nie rozumiem czemu piszesz że "masochista" i "niewygodny soft", wiele osób rysuje w photoshopie, a corel photopaint też nie jest przecież jakiś szczególnie niewygodny, rozumiałabym gdyby koleś rysował w ms paincie, ale tak?
Napisano 13 Grudzień 200618 l tu chodziło mi właśnie o prace z painta dzieki której zdobył popularność - http://pixelgod.net/img/gallery/paintcar.jpg Reszta jego prac - hmm, po prostu są ;)
Napisano 25 Styczeń 200718 l Jesli o mnie chodzi to bardzo lubie tego artyste. Jest znajomym mojego kuzyna mieszkajacego w Augsburgu i jak tylko bede mial okazje to bede chcial sie z nim spotkac. Ale przyznajcie, ze to co zrobil w tym paincie jest naprawde swietne. Pozdro
Napisano 31 Styczeń 200718 l Takie to wszystko jak na pudełko karty graficznej, mało ciekawe. Ale sławny już wóz w paint'cie jako ciekawostka jest ok.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Pracki fajne. RA pięknie po prostu to skomentowałeś, jak na pudełku karty graficznej. Tak btw, zawsze mnie zastanawiało czemu na tych pudełkach jakieś mangowe panienki w lśniącej cyberpunkowej zbroi dają, zamiast jakiś naprawde fajnych pracek. Jak dla mnie świetna ta robota w paincie nie jest. Znaczy byłem kiedyś w galerii sztuki gdzie były orginalne obrazy Beksińskiego, a w sali obok jakieś czarną plakatówką rysunki Wielkiego Artysty a na poziomie przedszkola (miejsca poświęcili 2x więcej niż Beksińskiemu) i na dodatek oprowadzają grupe po tej wystawie. Mnie to śmieszy jeżeli jest dobry artysta a zrobi jakiś shit to wypada mówić na to "dzieło". BTW: Jeżeli ktoś chce ładnych paintowych obrazków, to jest taka typiara co ma blog ENDO .http://www.agatanowicka.com/ Z jej zaparciem powinna mieć tytuł Pixelgoda . Z tabletu zaczeła korzystać nie dawno wcześniej wszystko myszką.[tak przynajmniej w jakiejś pani domu/czy wysokich obcacach przeczytałem]