Napisano 13 Grudzie艅 200618 l Mo偶esz powiedzie膰 czemu to wyl膮dowa艂o w inspiracjach? To 偶e cz艂owiek m臋czy si臋 w niewygodnym sofcie nie jest dla mnie powodem do umieszczenia go w tym dziale. :)
Napisano 13 Grudzie艅 200618 l Kozioo -> A co masz wy艂膮czno艣膰 na postowanie tutaj. Albo na ustalanie co jest dobre a co z艂e?? 聽 Ka偶dy lubi to co lubi i ka偶dy mo偶e czerpa膰 inspiracje nawet z w艂asnego sedesu.
Napisano 13 Grudzie艅 200618 l yyy. My艣lalem ze forum polega na dyskusji i wymianie pogl膮d贸w. Jestem po prostu ciekaw jaki by艂 powod umieszczenia tego a nie innego "artysty" (moze raczej masochisty?) w dziale inspiracje. Zreszta o ile dobrze pami臋tam nie utworzy艂em tutaj 偶adnego w膮tku;) O ile mnie pami臋膰 nie myli to ten dzia艂 mia艂 by膰 ostro moderowany, w艂a艣nie 偶eby nikt nie zapostowa艂 w艂asnego sedesu;) pozdr kozioo
Napisano 13 Grudzie艅 200618 l co prawda ten artysta niebardzo trafia w m贸j gust, jednak nie rozumiem czemu piszesz 偶e "masochista" i "niewygodny soft", wiele os贸b rysuje w photoshopie, a corel photopaint te偶 nie jest przecie偶 jaki艣 szczeg贸lnie niewygodny, rozumia艂abym gdyby kole艣 rysowa艂 w ms paincie, ale tak?
Napisano 13 Grudzie艅 200618 l tu chodzi艂o mi w艂a艣nie o prace z painta dzieki kt贸rej zdoby艂 popularno艣膰 - http://pixelgod.net/img/gallery/paintcar.jpg 聽 Reszta jego prac - hmm, po prostu s膮 ;)
Napisano 25 Stycze艅 200718 l Jesli o mnie chodzi to bardzo lubie tego artyste. Jest znajomym mojego kuzyna mieszkajacego w Augsburgu i jak tylko bede mial okazje to bede chcial sie z nim spotkac. Ale przyznajcie, ze to co zrobil w tym paincie jest naprawde swietne. 聽 Pozdro
Napisano 31 Stycze艅 200718 l Takie to wszystko jak na pude艂ko karty graficznej, ma艂o ciekawe. Ale s艂awny ju偶 w贸z w paint'cie jako ciekawostka jest ok.
Napisano 31 Stycze艅 200718 l Pracki fajne. 聽 RA pi臋knie po prostu to skomentowa艂e艣, jak na pude艂ku karty graficznej. 聽 Tak btw, zawsze mnie zastanawia艂o czemu na tych pude艂kach jakie艣 mangowe panienki w l艣ni膮cej cyberpunkowej zbroi daj膮, zamiast jaki艣 naprawde fajnych pracek. 聽 Jak dla mnie 艣wietna ta robota w paincie nie jest. Znaczy by艂em kiedy艣 w galerii sztuki gdzie by艂y orginalne obrazy Beksi艅skiego, a w sali obok jakie艣 czarn膮 plakat贸wk膮 rysunki Wielkiego Artysty a na poziomie przedszkola (miejsca po艣wi臋cili 2x wi臋cej ni偶 Beksi艅skiemu) i na dodatek oprowadzaj膮 grupe po tej wystawie. Mnie to 艣mieszy je偶eli jest dobry artysta a zrobi jaki艣 shit to wypada m贸wi膰 na to "dzie艂o". 聽 聽 BTW: Je偶eli kto艣 chce 艂adnych paintowych obrazk贸w, to jest taka typiara co ma blog ENDO .http://www.agatanowicka.com/ 聽 Z jej zaparciem powinna mie膰 tytu艂 Pixelgoda . Z tabletu zacze艂a korzysta膰 nie dawno wcze艣niej wszystko myszk膮.[tak przynajmniej w jakiej艣 pani domu/czy wysokich obcacach przeczyta艂em]
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto