Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wy艣wietle艅 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mo偶esz powiedzie膰 czemu to wyl膮dowa艂o w inspiracjach? To 偶e cz艂owiek m臋czy si臋 w niewygodnym sofcie nie jest dla mnie powodem do umieszczenia go w tym dziale. :)

Napisano

Kozioo -> A co masz wy艂膮czno艣膰 na postowanie tutaj. Albo na ustalanie co jest dobre a co z艂e??

Ka偶dy lubi to co lubi i ka偶dy mo偶e czerpa膰 inspiracje nawet z w艂asnego sedesu.

Napisano

yyy. My艣lalem ze forum polega na dyskusji i wymianie pogl膮d贸w. Jestem po prostu ciekaw jaki by艂 powod umieszczenia tego a nie innego "artysty" (moze raczej masochisty?) w dziale inspiracje.

Zreszta o ile dobrze pami臋tam nie utworzy艂em tutaj 偶adnego w膮tku;)

O ile mnie pami臋膰 nie myli to ten dzia艂 mia艂 by膰 ostro moderowany, w艂a艣nie 偶eby nikt nie zapostowa艂 w艂asnego sedesu;)

pozdr

kozioo

Napisano

co prawda ten artysta niebardzo trafia w m贸j gust, jednak nie rozumiem czemu piszesz 偶e "masochista" i "niewygodny soft", wiele os贸b rysuje w photoshopie, a corel photopaint te偶 nie jest przecie偶 jaki艣 szczeg贸lnie niewygodny, rozumia艂abym gdyby kole艣 rysowa艂 w ms paincie, ale tak?

Napisano

Jesli o mnie chodzi to bardzo lubie tego artyste. Jest znajomym mojego kuzyna mieszkajacego w Augsburgu i jak tylko bede mial okazje to bede chcial sie z nim spotkac. Ale przyznajcie, ze to co zrobil w tym paincie jest naprawde swietne.

Pozdro

Napisano

Takie to wszystko jak na pude艂ko karty graficznej, ma艂o ciekawe. Ale s艂awny ju偶 w贸z w paint'cie jako ciekawostka jest ok.

Napisano

Pracki fajne.

RA pi臋knie po prostu to skomentowa艂e艣, jak na pude艂ku karty graficznej.

Tak btw, zawsze mnie zastanawia艂o czemu na tych pude艂kach jakie艣 mangowe panienki w l艣ni膮cej cyberpunkowej zbroi daj膮, zamiast jaki艣 naprawde fajnych pracek.

Jak dla mnie 艣wietna ta robota w paincie nie jest. Znaczy by艂em kiedy艣 w galerii sztuki gdzie by艂y orginalne obrazy Beksi艅skiego, a w sali obok jakie艣 czarn膮 plakat贸wk膮 rysunki Wielkiego Artysty a na poziomie przedszkola (miejsca po艣wi臋cili 2x wi臋cej ni偶 Beksi艅skiemu) i na dodatek oprowadzaj膮 grupe po tej wystawie. Mnie to 艣mieszy je偶eli jest dobry artysta a zrobi jaki艣 shit to wypada m贸wi膰 na to "dzie艂o".

BTW: Je偶eli kto艣 chce 艂adnych paintowych obrazk贸w, to jest taka typiara co ma blog ENDO .http://www.agatanowicka.com/

Z jej zaparciem powinna mie膰 tytu艂 Pixelgoda . Z tabletu zacze艂a korzysta膰 nie dawno wcze艣niej wszystko myszk膮.[tak przynajmniej w jakiej艣 pani domu/czy wysokich obcacach przeczyta艂em]

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci