Napisano 14 Grudzień 200618 l A dzióbki fajne, 4 pierwsze mają za ostre zmarszczki mimiczne (tak toto sie nazywa? xD)
Napisano 14 Grudzień 200618 l no fajne sa te twarze..., faktycznie te zmarszczki troche mocne, gdyby byly odrobine delikatniejsze wygladalo by lepiej
Napisano 14 Grudzień 200618 l pokaz baze "blazna" jak mozesz i siatke, ciekaw jestem jak to wyglada. A tak wogole podoba mi sie, wyszlo kul!
Napisano 14 Grudzień 200618 l pieknie ale rowniez uwazam ze zmarszczki sa za mocne i przez to wyglada to jak worek albo maska ale mi sie bardzo podoba
Napisano 14 Grudzień 200618 l dyb3k: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 14 Grudzień 200618 l bardzo fajne, ale jak juz kuba wczesniej zauważyl usta do wymiany zwlaszcza przy trzeciej twarzy
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor witam. dolaczam siatke i baze do pierwszego postu. dzieki za komentarze. niedlugo wrzuce postac calego stworka