Napisano 14 Grudzień 200618 l Tak! Jak podał dziś slashdot, InterPlay chce wydać $75 milionów dolarów na MMOG osadzonego w świecie Fallouta. Smakowity kąsek może się szykować biorąc pod uwagę, że seria Falloutów zrobiła niesamowitą furorę na całym świecie, a niejeden gracz ma w swoim sercu małe miejsce zarezerwowane specjalnie dla tych produkcji. Więcej o grze o tu http://games.slashdot.org/article.pl?sid=06/12/13/0435232 pozdrawiam
Napisano 14 Grudzień 200618 l A propo wydawanych pieniędzy na gry. Kiedyś czytałem, że w Stanach na gry wydaje się rocznie mniej więcej tyle samo szmalu co na filmy. Oczywiście liczy się to w setkach milionów dolców ;) $75 milionów - czy to jest największa suma jaką wydano na produkcję jednej gry? Czy może ktoś słyszał o większej? Bardzo mnie to ciekawi ;)
Napisano 14 Grudzień 200618 l Fallout ahh maj przeszes :D w MMOG nie będe wchodził bo już nie wyjde :) ale fajnie fajnie :)
Napisano 15 Grudzień 200618 l ja powiem wam tylko jedno... jak za 10 lat wszyscy bedziemy mieli neta 250 mb\s + niezle PC + niezle gry + niezle gry on line to .... bedziemy padac jak muchy :D. w koreii juz padaja. fak, co to bedzie.... juz nie moge sie doczekac ;p
Napisano 15 Grudzień 200618 l Grajcie w te gry, grajcie. W końcu ktoś musi mi i do mnie podobnym płacić hyhy
Napisano 16 Grudzień 200618 l Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Czemu, czemu to ma być MMORG???? To już nie będzie rasowy RPG, tylko ganianie z gnatem za jakimiś potworkami w ekipie graczy... Nawet turowej walki nie da się utrzymać przy tym rodzaju gry ;( Buuu-huu... Dobrze że teraz wyszła złota edycja - wszystkie gry w świecie fallouta razem :) Przyajmniej tych starych gier nikt mi nie odbierze :)