Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

a ja myślę, że jak ludzie chcą rzeźbić to można im zrobić osobne sesje. Osobiście uwielbiam patrzeć na dobre siatki, a jak widzę tą papkę z tzw detalami pchanymi na siłę to aż mi się odechciewa patrzeć, i zniechęca do wzięcia udziału.

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 13,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak, zakaz Z-brusha ;)... Uważam że powinnien to byc speed poly modeling, a nie sculpting. Aby nikogo nie dyskryminować można zrobić 2 kategorie.

Napisano

Mnie osobiście nie przeszkadza ,że ktoś cierpliwie dzierga organikę np. w 3d maxie,ja nie mam na to czasu ani cierpliwości.

Jeśli mam możliwość zrobienia tego samego szybciej w innym programie to dlaczego nie .

Wątek powinien być bardziej szczegółowo opisany co do wymagań ,mnie uspokoił wpis soft dowolny.

Też jestem za osobną kategorią ,sesją dla Zbrusha nie będzie wtedy dyskusji o uczciwości i nieuczciwości ,tylko będzie ocena pracy.

Swoją pracę usuwam z wątku dla świętego spokoju mojego i waszego .

Howg:)

Napisano

zeet: Nie chodzi tutaj wcale o jakieś naruszenie uczciwego współzawodnictwa. Dzierganie przez 4 h w Z-brushu wymaga tyle samo nakładu pracy co posuwanie werteksów przez 4 h w maxie, jedynie efekt jest inny :)... I myślę że rozchodzi się tutaj tylko o to aby nie porównywać ciężarówki i samochodu osobowego w tych samych kategoriach tylko dlatego, że tym i tamtym można sobie pośmigać ;P...

I wrzuć ten screen z powrotem, nie zachowuj się nie poważnie :)

Pozdrawiam.