Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak się przyglądam temu wątkowi i naprawde jestem pod wrażeniem. Czekam na więcej :)

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super - jak starsky&hutch :)

Czekam na resztę - mam nadzieję że texturkami i renderem dotrzymasz klimatu '80 :)

btw. jak dawno zmieniłeś lokację na Ustroń? :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor
Czekam na resztę - mam nadzieję że texturkami i renderem dotrzymasz klimatu '80 :)

Będe się starał.

W ustroniu mieszkam od grudnia do końca lutego. A w marcu przeprowadzam się na drugi koniec polski ale nie powiem gdzie żeby nie zapeszyć.

Ps.

Dzięki wszystkim za dobre i złe słowa.

Napisano
  • Autor

Ok. przez ostatni czas troszkę się opiepszałem. ALE.

Mam już wszystkie główne modele + kończę lokacje. + wszystko zmapowane.

Musiałem poświęcić trochę czasu na naukę mapowania + rigu.

PS. czy tak zmapowany objekt(zniekształcenia) ujdzie? bo niemam pojęcia

victoriamapedor0.jpg

Napisano

W projektach prac dyplomowych piekne jest to ze czy chcesz czy niechcesz musisz (chcesz) go zrobic i motywacja sama przychodzi ;). Ja to przerabialem w pracy dyplomowej i magisterskiej :P. Poki co wyglada bardzo fajnie , zapewne molgbys sie bardziej do postaci przylozyc ale niech ci bedzie :). Czekam na kolejne updaty.

Napisano
  • Autor

dzisiejszy progres. sss z doinstalowanego shadera pod maxem 6

stevetwarzlc0.jpg

Napisano

modele, teksturki itepe wypasik, ale nie podoba mi sie brak komiksowej styliazcji.

Chyba ze potem bedziesz to mocno obrabial

Napisano
  • Autor

sanki -> będe i to duża. jak narazie chcę wycisnąć tyle na ile czas pozwoli. a puźniej będe kombinował i stylizował.

Napisano

Lis bardzo ladnie, ale dla tej tekstury twarzy to moze lepiej samemu cos jeszcze domaluj i mozez to nawet zrobic w kolorach zilono-niebieskich troszke po bokach, z klimatem bajki wtedy sie niezle wpasuje, pozdr

Napisano
  • Autor

hkropinski -> jescze nigdy nie malowałem tekstur. i niebardzo wiem gdzie jakiś cien podmalować. Co do klimatu to staram się jak narazie robić wszystko neutralnie.

Lewus -> jeszcze nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądało. ale napewno duży procent będzie dorobione w psie. Mam upatrzone kilka trików z rysowanych komiksów które chciałbym użyć. ale to i tak wyjdzie w praniu.

Dzięki za komenty :)

Napisano

Ja tylko na chwilke przed zajęciami wpadłem rzucic okiem na topic, i od razu rzucil mi się w oczy ostatni render glowy. Czy ucho nie jest zbyt 'daleko' ? No i nie widzialem zeby ktos tyle wlosow mial zaczesanych jako "PKS" przed uchem;] Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Hehe.

Jak narazie przerwa. Przesuwam termin oddania pracy o semestr.

Wyrobiłbym się bez problemu ale niestety kaska ściga. Muszę zarzucić pracę nad dyplomem na rzecz projektów komercyjnych.

Dzięki wszystkim za dobre słowa i komentarze. Wątek odrzyjże za parę miesięcy jak już dojdę do równowagi finansowej.

Pozdrawiam.