Diablos Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Tak się przyglądam temu wątkowi i naprawde jestem pod wrażeniem. Czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Super - jak starsky&hutch :) Czekam na resztę - mam nadzieję że texturkami i renderem dotrzymasz klimatu '80 :) btw. jak dawno zmieniłeś lokację na Ustroń? :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Czekam na resztę - mam nadzieję że texturkami i renderem dotrzymasz klimatu '80 :) Będe się starał. W ustroniu mieszkam od grudnia do końca lutego. A w marcu przeprowadzam się na drugi koniec polski ale nie powiem gdzie żeby nie zapeszyć. Ps. Dzięki wszystkim za dobre i złe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2007 Ok. przez ostatni czas troszkę się opiepszałem. ALE. Mam już wszystkie główne modele + kończę lokacje. + wszystko zmapowane. Musiałem poświęcić trochę czasu na naukę mapowania + rigu. PS. czy tak zmapowany objekt(zniekształcenia) ujdzie? bo niemam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 W projektach prac dyplomowych piekne jest to ze czy chcesz czy niechcesz musisz (chcesz) go zrobic i motywacja sama przychodzi ;). Ja to przerabialem w pracy dyplomowej i magisterskiej :P. Poki co wyglada bardzo fajnie , zapewne molgbys sie bardziej do postaci przylozyc ale niech ci bedzie :). Czekam na kolejne updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 dzisiejszy progres. sss z doinstalowanego shadera pod maxem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 modele, teksturki itepe wypasik, ale nie podoba mi sie brak komiksowej styliazcji. Chyba ze potem bedziesz to mocno obrabial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 sanki -> będe i to duża. jak narazie chcę wycisnąć tyle na ile czas pozwoli. a puźniej będe kombinował i stylizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 bardzo ladnie panie Lisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Lis bardzo ladnie, ale dla tej tekstury twarzy to moze lepiej samemu cos jeszcze domaluj i mozez to nawet zrobic w kolorach zilono-niebieskich troszke po bokach, z klimatem bajki wtedy sie niezle wpasuje, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Właśnie, jak będziesz robić finalne produkcje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 hkropinski -> jescze nigdy nie malowałem tekstur. i niebardzo wiem gdzie jakiś cien podmalować. Co do klimatu to staram się jak narazie robić wszystko neutralnie. Lewus -> jeszcze nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądało. ale napewno duży procent będzie dorobione w psie. Mam upatrzone kilka trików z rysowanych komiksów które chciałbym użyć. ale to i tak wyjdzie w praniu. Dzięki za komenty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Ja tylko na chwilke przed zajęciami wpadłem rzucic okiem na topic, i od razu rzucil mi się w oczy ostatni render glowy. Czy ucho nie jest zbyt 'daleko' ? No i nie widzialem zeby ktos tyle wlosow mial zaczesanych jako "PKS" przed uchem;] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Lisie, nie trzeba Cie aby pogonić do roboty?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Hehe. Jak narazie przerwa. Przesuwam termin oddania pracy o semestr. Wyrobiłbym się bez problemu ale niestety kaska ściga. Muszę zarzucić pracę nad dyplomem na rzecz projektów komercyjnych. Dzięki wszystkim za dobre słowa i komentarze. Wątek odrzyjże za parę miesięcy jak już dojdę do równowagi finansowej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi