Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 modelingowanie - mateusz oswietlenie moje :) 1 2 3 4 5 6 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam Pracka po prostu mega hiper super!!! Real na maxa... no może tylko te drzewa na 2 renderze psują efekt i ta baba na 5 idzie na ściane ale ode mnie 10-/10 W czym renderowane?? PS skąd wytrzasnąłeś te autka?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam!! super!! pierwszy, drugi i ostatni mega wypasnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Super obrazki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Wypassss! Czwarty dla mnie najlepszy, tylko tlo ze zbyt wysoka kompresja, troche szpeci, ale poza tym miod z kaszanka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 no w czym... no w vrayu oczywiscie :) najlepszy renderer na swiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Nie no, to sie nazywa klasa:) Gratuluje fajnie wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Najbardziej podoba mi sie czwarty:P obrazek 1- nie podoba mi sie trawa:P jak na boisku:) obrazek 2 - jest ok obrazek 3- podoba sie:) za 4 obrazek masz 10 :) obrazek 5 - ta "babka" stoi na drewnie?:P to zgnije:) no i stroje jak z simsów.. obrazek 6- fajny ,efekt psuje ta trawa golfowa i stroje postaci.. obrazek 7 - domek -> od boku tynk[?] od przodu drewno cienie ..raz rozmyte raz ostre.. ale ja sie nie znam;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 no w vrayu oczywiscie :) najlepszy renderer na swiecie :) piatka! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Daj zbliżenie na balkon z 1. :* Może nie jest hiper real ani castorama ale jest b. dobrze. Samochody też wasze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 tak, tez nie nasze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 tylko nie mow ze auto jest twoje:pp bardzo ladnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasta Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Do katalogu w sam raz, ale jak na real foto to troche za czysto i rowno. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 hmm wszyscy piszecie ze to real na maxa. no to bede czarna owcą i troche ponarzekam ale mam nadzieje ze krytyka sie przyda. 1.trawa-bardzo duzo jej brakuje do "real'- trawe lepiej wrzucac w Photoshopie ze zdjec i robic maski-zdecydowanie lepszy efekt 2.Ludzie sa 3d to widac i to bardzo szczególnie kobieta wchodząca na ściane( wiem ze sie czepiam ale sa to pierdoły które mimo wszystko widać -nie bierz tego do siebie:):) 3.popracowałbym nad ujeciami- w sumie więcej widać tam pagórków niz budynki 4.real wyszły samochody- tu textury i refleksy na dobrym poziomie:) 5.Dobre światło za to duzy punkt:):): 6.Zieleń-zdecydowanie najslabszy punkt.zielen generowana w maksie nigdy nie bedzie na tyle realistyczna co zieleń wstawiana w photoshopie ze zdjęć-tutaj wystrzegałbym sie wstawiania drzewek maxowych na pierwszym planie-widac trójkatne liście Generalnie prace są niezłe -najlpeszym materiałem do naprawde dobrej wizki jest to ujęcie gdzie widać w tle nizej połozony teren -tutaj jest naprawde bardzo super tylko drobne zmiany dotyczące ludzi i trawy i jest ok. Mam nadzieje ze sie na mnie nie wkurzysz sam nie lubie gdy ktos sie czepia moich prac ale jak dopracujesz te elementy z zielenia, trawa i ludzmi mozesz miec naprawde dobry efekt komercyjny Keep good work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 dzieki za pozytywny komentarz :) zgadzam sie z Toba tylko 3d roslinki maja tez pewne zalety, nie trzeba wstawiac 2d w sjopie ani mazac sie z kazdym ujeciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 no super to sa domki na lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 hmmm nie wiem... ale w zimie chyba tez dzialaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 wyglądalą na takie letniskowe ale przecież to nie istotne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi