Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 modelingowanie - mateusz oswietlenie moje :) 1 2 3 4 5 6 7
patry Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam Pracka po prostu mega hiper super!!! Real na maxa... no może tylko te drzewa na 2 renderze psują efekt i ta baba na 5 idzie na ściane ale ode mnie 10-/10 W czym renderowane?? PS skąd wytrzasnąłeś te autka?? :)
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam!! super!! pierwszy, drugi i ostatni mega wypasnie ;)
anJek Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Wypassss! Czwarty dla mnie najlepszy, tylko tlo ze zbyt wysoka kompresja, troche szpeci, ale poza tym miod z kaszanka!
Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 no w czym... no w vrayu oczywiscie :) najlepszy renderer na swiecie :)
Maqs Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Nie no, to sie nazywa klasa:) Gratuluje fajnie wyszlo.
peterr Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Najbardziej podoba mi sie czwarty:P obrazek 1- nie podoba mi sie trawa:P jak na boisku:) obrazek 2 - jest ok obrazek 3- podoba sie:) za 4 obrazek masz 10 :) obrazek 5 - ta "babka" stoi na drewnie?:P to zgnije:) no i stroje jak z simsów.. obrazek 6- fajny ,efekt psuje ta trawa golfowa i stroje postaci.. obrazek 7 - domek -> od boku tynk[?] od przodu drewno cienie ..raz rozmyte raz ostre.. ale ja sie nie znam;) pozdro
polka dot Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 no w vrayu oczywiscie :) najlepszy renderer na swiecie :) piatka! :)
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Daj zbliżenie na balkon z 1. :* Może nie jest hiper real ani castorama ale jest b. dobrze. Samochody też wasze?
JohnZi Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 tylko nie mow ze auto jest twoje:pp bardzo ladnie;]
Lasta Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Do katalogu w sam raz, ale jak na real foto to troche za czysto i rowno. ;]
zajacowo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 hmm wszyscy piszecie ze to real na maxa. no to bede czarna owcą i troche ponarzekam ale mam nadzieje ze krytyka sie przyda. 1.trawa-bardzo duzo jej brakuje do "real'- trawe lepiej wrzucac w Photoshopie ze zdjec i robic maski-zdecydowanie lepszy efekt 2.Ludzie sa 3d to widac i to bardzo szczególnie kobieta wchodząca na ściane( wiem ze sie czepiam ale sa to pierdoły które mimo wszystko widać -nie bierz tego do siebie:):) 3.popracowałbym nad ujeciami- w sumie więcej widać tam pagórków niz budynki 4.real wyszły samochody- tu textury i refleksy na dobrym poziomie:) 5.Dobre światło za to duzy punkt:):): 6.Zieleń-zdecydowanie najslabszy punkt.zielen generowana w maksie nigdy nie bedzie na tyle realistyczna co zieleń wstawiana w photoshopie ze zdjęć-tutaj wystrzegałbym sie wstawiania drzewek maxowych na pierwszym planie-widac trójkatne liście Generalnie prace są niezłe -najlpeszym materiałem do naprawde dobrej wizki jest to ujęcie gdzie widać w tle nizej połozony teren -tutaj jest naprawde bardzo super tylko drobne zmiany dotyczące ludzi i trawy i jest ok. Mam nadzieje ze sie na mnie nie wkurzysz sam nie lubie gdy ktos sie czepia moich prac ale jak dopracujesz te elementy z zielenia, trawa i ludzmi mozesz miec naprawde dobry efekt komercyjny Keep good work
Bobby_digital Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 dzieki za pozytywny komentarz :) zgadzam sie z Toba tylko 3d roslinki maja tez pewne zalety, nie trzeba wstawiac 2d w sjopie ani mazac sie z kazdym ujeciem :)
Bobby_digital Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 hmmm nie wiem... ale w zimie chyba tez dzialaja :)
!Ewert Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 wyglądalą na takie letniskowe ale przecież to nie istotne:P
Rekomendowane odpowiedzi