Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie troche zabradzo sterylnie to wygląda. Choc ładnie całkiem.

Na tych dwóch pierwszych schodkach, przy ścianie coś się zwaliło.

Pozdrawiam

Napisano

bardzo miekkie i cieple swiatlo.troche pusto.dziwnie to okno usytuowane.w rzeczywistosci chyba nie doswietlilo by tego pomieszczenia tak bardzo.cos bialego ci sie przy zetknieciu schodow ze sciana pojawilo.popraw w psie bo sie rzuca:]

Napisano

stroche sztucznie no i czas troche gigantyczny, na schodach masz bugi gi troche, titling podłogi za mały ogolnie przyzwoicie ale nie wybitnie, mogłeś z tego pokoju więcej wyciągnąć

Napisano

podoba mi sie ale mam "ale:

kolory ;-)

monotonne.

moze jakies urozmaicenie?

maxowe schodki ;-)

przydaja sie ale czasem dobrze jest je troche podrasowac.

jakis chamfer itp.

Napisano

Fakt faktem iż jest dużo do poprawy, ale dziękuje za Wasze komentarze bo przydadzą się na przyszłość. Tadzio jeśli chodzi o schody to zrobiłem je od samego początku do samego końca sam. Pozdrawiam

Napisano

monotematyczne kolory blada jest twoja praca render moze byc ale 9h? za długo:P schody za płaskie...o boze podłoga...hahah takiej wielkiej dechy nie widziałem...okno tak wysoko jak by to był pokój w piwnicy...fatalne fotele kolor też nie zachęca do siadania...aha dywan kolorystycznie jest idealny do reszczy(ironia) wiec tak twoja praca mi sie tak sobie podoba choć jest fatalna...nie wiadomo co to jest...

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności