Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam zamiar kupić nowego x'a :) :D

Tyle że mam taki tv : http://www.ceneo.pl/278054o

To FLATRON crt, pisze ze ma HD-READY, ale nie wiem czy w to dokonca wierzyć :/...

Ma z tyłu wejscia euro i 2 rzędy kompozytów[5] + chincze + svideo :)

Chodzi mi o to ze wersja PREMIUM ma kabel COMPONENT HD AV CABLEz 5cioma aqrat takimi wejsciami co ja mam z tyłu TV, a wersja CORE ma tylko jakis tam AV STANDART z 2ma wejsciami.

Wogle sie na tym aqrat nie znam wiec powiedzcie mi o co tu biega :]

Czy ten kabel od CORE nie zapewni mi takiej grafy [HD] jak tamten?

Pytanie jeszcze bardziej ogólne, ma ktoś nowego X'a ? Fajny? :P

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

albo w sam kabel :)

wydaje mi sie ze ten telewizorek tylko akceptuje obraz HD i wyswietla go przeskalowany na rozdzielczosc jaka ma kineskop, wiec troche stracisz na jakosci grafiki.

Napisano

Jjak brac x360 to tylko premium bo sam dysk jest warty tyle co roznica w cenie, a dotego masz jeszcze headseta, component'a(lepszy od zwyklego AV) i dzieki HDD mozesz odrazu zalogowac sie na xbox live(pierwsz miech zadarmo), gdzie mozesz sciagac demka(bo gry dosc drogie:( ), trailery itp.

Do cora musisz tak czy siak dokupic karte pamieci a ta kosztuje ok. 200zl

a dziek dyskowi mozna grac w gry z pierwszego ix'a, plus dostajesz fajna gre arcade hexic hd.

A teraz jest jeszcze promocja ew sklepie dla idiotow i x360 premium z PES6 za 1399zl:D

a teraz odp.na pyt. czy fajny:

no konsolka ogolnie zaj*ista:P, duzo fajnych gierek, pad bardzo wygodny, dashboard przejrzysty i funkcjonalny, grafa:D no i dosc du

zo polakow gra na lajfie:P

sry za ort.:P

Napisano

jak wezmiesz premium to bedzie sie bardziej opłacalo, dostaniesz wszystkie dodatki ktore umila ci gre :D

Napisano
  • Autor

Slyszalem o takiej "przejsciowce" ze mozna HDD z kompa do X'boxa podlaczyć... A wiec 160 a nie 20gb bym tam miał :P

Head Set nie potrzebny az tak, ale kabel :(...

Ale przejsciówka nie wiadomo czy takowa wogle bedzie, a dyszczek by sie przydał żeczywiscie :p

Sluchajcie jak mam z tyłu telewizora 5wejsć komponent : zielony,niebieski,czerwony,biały,czerwony to przez to puszcze HD ? NAwet zubożone ale HD ?Bo to mnie najbardziej nurtuje :/

Napisano
  • Autor

KUPIŁEM dzisiaj XBOXA !!!!

Za 1599PLN, tylko taki był :( Ale to PREMIUM + gierka 'KAMEO' [całkiem fajny platwormer] i Cośtam PINATA~! [jakiś syf dla dzieci] ...

Chodzi dobrze, mam HD tylko 480, 720 i 1080 nie wchodzi wogle :P Ale i tak super grafa...

Na HDD mialem zainstalowane odrazu demko PGR3 :] Normalnie fotoreal :p

Polecam, do tego podlaczam bez problemu mp4,mp3 :P, inne peryferia...

Dashboard przejzysty i funkcjonalny.

XboX LIVE! jeszcze nie sprawdzalem, zara to zrobie :p

Napisano

XardaX -> dysku z kompa nie możesz użytkować jako dysku xboxa, nawet jeśli go podłączysz.

A Viva Pinata to genialna gra - chociaż trzeba obudzić do niej w sobie dziecko. :) Poza tym po mrocznych zmaganiach w krwawej Gears of War w sam jest coś pastelowo-kolorowego, coby sie rozluźnić. ;)

Napisano
może ktoś chce kupić ? Jedyne 150pln :]

co? Xboxa 360? jak tak to biorę :]