XardaX Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Mam zamiar kupić nowego x'a :) :D Tyle że mam taki tv : http://www.ceneo.pl/278054o To FLATRON crt, pisze ze ma HD-READY, ale nie wiem czy w to dokonca wierzyć :/... Ma z tyłu wejscia euro i 2 rzędy kompozytów[5] + chincze + svideo :) Chodzi mi o to ze wersja PREMIUM ma kabel COMPONENT HD AV CABLEz 5cioma aqrat takimi wejsciami co ja mam z tyłu TV, a wersja CORE ma tylko jakis tam AV STANDART z 2ma wejsciami. Wogle sie na tym aqrat nie znam wiec powiedzcie mi o co tu biega :] Czy ten kabel od CORE nie zapewni mi takiej grafy [HD] jak tamten? Pytanie jeszcze bardziej ogólne, ma ktoś nowego X'a ? Fajny? :P
Master Kiełbaster Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 przez czincze i svideo nie puściesz sygnału HD. musisz zainwestować w premium :*
Fargate Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 albo w sam kabel :) wydaje mi sie ze ten telewizorek tylko akceptuje obraz HD i wyswietla go przeskalowany na rozdzielczosc jaka ma kineskop, wiec troche stracisz na jakosci grafiki.
P!@tr Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Jjak brac x360 to tylko premium bo sam dysk jest warty tyle co roznica w cenie, a dotego masz jeszcze headseta, component'a(lepszy od zwyklego AV) i dzieki HDD mozesz odrazu zalogowac sie na xbox live(pierwsz miech zadarmo), gdzie mozesz sciagac demka(bo gry dosc drogie:( ), trailery itp. Do cora musisz tak czy siak dokupic karte pamieci a ta kosztuje ok. 200zl a dziek dyskowi mozna grac w gry z pierwszego ix'a, plus dostajesz fajna gre arcade hexic hd. A teraz jest jeszcze promocja ew sklepie dla idiotow i x360 premium z PES6 za 1399zl:D a teraz odp.na pyt. czy fajny: no konsolka ogolnie zaj*ista:P, duzo fajnych gierek, pad bardzo wygodny, dashboard przejrzysty i funkcjonalny, grafa:D no i dosc du zo polakow gra na lajfie:P sry za ort.:P
hcpiter Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 jak wezmiesz premium to bedzie sie bardziej opłacalo, dostaniesz wszystkie dodatki ktore umila ci gre :D
XardaX Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Slyszalem o takiej "przejsciowce" ze mozna HDD z kompa do X'boxa podlaczyć... A wiec 160 a nie 20gb bym tam miał :P Head Set nie potrzebny az tak, ale kabel :(... Ale przejsciówka nie wiadomo czy takowa wogle bedzie, a dyszczek by sie przydał żeczywiscie :p Sluchajcie jak mam z tyłu telewizora 5wejsć komponent : zielony,niebieski,czerwony,biały,czerwony to przez to puszcze HD ? NAwet zubożone ale HD ?Bo to mnie najbardziej nurtuje :/
XardaX Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 KUPIŁEM dzisiaj XBOXA !!!! Za 1599PLN, tylko taki był :( Ale to PREMIUM + gierka 'KAMEO' [całkiem fajny platwormer] i Cośtam PINATA~! [jakiś syf dla dzieci] ... Chodzi dobrze, mam HD tylko 480, 720 i 1080 nie wchodzi wogle :P Ale i tak super grafa... Na HDD mialem zainstalowane odrazu demko PGR3 :] Normalnie fotoreal :p Polecam, do tego podlaczam bez problemu mp4,mp3 :P, inne peryferia... Dashboard przejzysty i funkcjonalny. XboX LIVE! jeszcze nie sprawdzalem, zara to zrobie :p
Karrde Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 XardaX -> dysku z kompa nie możesz użytkować jako dysku xboxa, nawet jeśli go podłączysz. A Viva Pinata to genialna gra - chociaż trzeba obudzić do niej w sobie dziecko. :) Poza tym po mrocznych zmaganiach w krwawej Gears of War w sam jest coś pastelowo-kolorowego, coby sie rozluźnić. ;)
XardaX Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 może ktoś chce kupić ? Jedyne 150pln :]
arcade Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 może ktoś chce kupić ? Jedyne 150pln :] co? Xboxa 360? jak tak to biorę :]
Rekomendowane odpowiedzi