zajacowo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Witam To kolejny moj renderek tym razem jedna z wizek z dyplomu Dyplom 2 osobowy centrum szkoleniowo rekreacyjne :)-projekt wnetrza mojej partnerki dyplomowej( hipocotam) -wizka moja. Zdajemy sobie sprawe że jest to wersja troche uboga jak chodzi o detale typu lampki gazetki na stole , kapcie itd http://img81.imageshack.us/img81/8792/hotelinteriorho0.jpg
Lasta Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 O jestem pierwszy ;p Bardzo ladnie. Gratuluje. Ale znalazlem jeden szczegol. 2 koce sa tak samo ulozone ;p Wesolych swiat ;)
!Ewert Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 kurde no podoba mi sie a nawet bardzo mi sie podoba wiec jest dobrze;]
Cerebrate Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 ?? a czemu te kołdry porozwalane są ? :) przecież to hotel. pokojówki i te sprawy - wiem ze to fajniej wygląda ale porządek w hotelu powinien być. moze jesli chcesz koniecznie załamać materiał to zawiń jeden róg na skos - aby była ładnie położony - a nie tak jak teraz jak po gorącej nocy z panienką - nawet dwiema :) pozdrawiam btw - fajne wzory na ścianie
tweety Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 zajacowo: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. a co do pracy: niezbyt przekonywająca. plamy na ścianach, brak listwy, trochę mdłe kolorki, krzesła niezbyt trafiają z takimi łózkami. na plus zaliczę pomysł ze wzorami na ścianach. szkoda, że już w Finished bo można by z tego wyciągnąć coś więcej :] Pozdrawiam
allied Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 super pomysł z pomalowaniem scian, tylko szkoda, ze wszystko ma wydźwięk minimalistyczny : ] pozdrawiam
hcpiter Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 ciekawe wnetrze ale plamy na zielonej scianie daja w oczy.
satanicus1991 Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Ładne wnętrze, ogólnie miły efekt... ale mało obiektów trochę...
Death Metal Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 ql-fajowe, ścianki pomalowane pięknie, tylko tak jak napisał SWRSC brakuje listwy, mi tam mała ilość modeli nie przeszkadza, miło się pa3, duży realizm, gratki. 1
arturprx2 Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 jak dla mnie coś z tymi dzwiami balkonowo-tarasowmi jest nie tak... (wiszą czy coś) ale ogólnie przyzwoicie... no na upartego krzesła z wyrkami sie nie kleją... no... w sumie wogle sie nie kleją :/
Rekomendowane odpowiedzi