Levus Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Witam Was! Oto moja pierwsza praca jaką zamieszczam w galerii. Zrobiłem to na plastyczny końkurs "autoportret", inspiracją był Salvadore Dali;) Niestety, praca nie wygrała... Robiłem na łapu capu, stąd wiele niedociągnięć, ale grunt, że ogólnie mi się podoba, więc jestem z niej zadowolony:) Pełny tytuł: "Malućcy usiłujący okiełznać moją megalomanię niszczącą owoce pracy". Co powiecie??
Levus Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 No to niby miało być takie pogięte (koszula), kierowałem się surrealizmem :P
piksar Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 No to niby miało być takie pogięte (koszula), kierowałem się surrealizmem :P pogięte - to dobrze ale za duża regularnosc w lewa strone
streaker Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Ja do tej koszuli dodam jeszcze przejarane światło, poza tym ciekawe :)
Levus Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 Światło celowo przejarane. Z założenia taki miał być styl. Jasno z mocnym cieniem. Tu mogę z czystym sumieniem powiedzieć "to było w planie":) Jeszcze zapomniałem dodać: render scanline'em ze skylight'em do tego 2-3 omni (nie pamiętam w tej chwili..). Nie miałem czasu bawić się zaawansowanym światłem, robiłem na dwa dni przed wysłaniem. Miło jednak, że co nieco Wam się podoba!:)
tadzio Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 no takie Salvadorskie;-) ale najlepszy jest tytul;-)
Levus Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Zainspirował mnie tytuł "Lot spowodowany lotem pszczoły wokół owoca granatu na jedną sekundę przed przebudzeniem" :P
steve_loopez Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 Bardzo fajne. Pewnine dlatego mi się podoba bo lubię prace Daliego.
Rekomendowane odpowiedzi