Napisano 28 Grudzień 200618 l Witam Was! Oto moja pierwsza praca jaką zamieszczam w galerii. Zrobiłem to na plastyczny końkurs "autoportret", inspiracją był Salvadore Dali;) Niestety, praca nie wygrała... Robiłem na łapu capu, stąd wiele niedociągnięć, ale grunt, że ogólnie mi się podoba, więc jestem z niej zadowolony:) Pełny tytuł: "Malućcy usiłujący okiełznać moją megalomanię niszczącą owoce pracy". Co powiecie??
Napisano 28 Grudzień 200618 l Autor No to niby miało być takie pogięte (koszula), kierowałem się surrealizmem :P
Napisano 28 Grudzień 200618 l No to niby miało być takie pogięte (koszula), kierowałem się surrealizmem :P pogięte - to dobrze ale za duża regularnosc w lewa strone
Napisano 28 Grudzień 200618 l Ja do tej koszuli dodam jeszcze przejarane światło, poza tym ciekawe :)
Napisano 28 Grudzień 200618 l Autor Światło celowo przejarane. Z założenia taki miał być styl. Jasno z mocnym cieniem. Tu mogę z czystym sumieniem powiedzieć "to było w planie":) Jeszcze zapomniałem dodać: render scanline'em ze skylight'em do tego 2-3 omni (nie pamiętam w tej chwili..). Nie miałem czasu bawić się zaawansowanym światłem, robiłem na dwa dni przed wysłaniem. Miło jednak, że co nieco Wam się podoba!:)
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor Zainspirował mnie tytuł "Lot spowodowany lotem pszczoły wokół owoca granatu na jedną sekundę przed przebudzeniem" :P