Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A tymczasem zrobie sobie lekko zmutowaną osę w oparciu o arty z fallout\'a.

Oto moje pierwsze wypociny.

mucha.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wydaje mi się, że rządło powinno mieć trzecią wypustkę z drugiej strony. Rozumiem, że zmutowane, ale jednak symetria powinna być częściowo zachowana.

Napisano

Ale to dziwnie wygląda. Ja rozumiem, że wszystko może się zdazyć, ale wyobraź sobie osę z ludzkimi rękoma zamiast rządła. Taka jest moja opinia, autor może uważać inaczej:D

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hmm, oboje macie qurde rację, więc narazie zostanie, bo ten ostatni segment w sumie łączy się już z tym \"całym\" brzychem więc nie powinno psuć efektu. thx

Napisano
  • Autor

kolejny upajt, taki troche w kit, ale dzisiaj już nie poprawie... :cool:

mucha2.jpg

Napisano

Nieźle Ci idze - początki całkiem niezłe... zobaczymy jak pójdzie dalej :)

Napisano

Ciekawe co z tego wyniknie:)Jak już bys robił niesymetrycznie, to może pójść dalej i jedną jej nogę zrobić silną i np. z jakimiś kleszczami... Mam nadziję, że jakieś otoczenie też będzie:)

Pozdro[piwo]

Napisano

[gafa] [gafa] [gafa] [gafa] [gafa] Nie wiem, jak tu trafiłem, ale wydawało mi się, że to coś nowego... trochę mnie ździwiło, że Świetlik robi owada:)

Falcrum, ty też to łyknąłeś[lol2]

Sorry guys:D

Napisano
  • Autor
Originally posted by DruG

Dobrze sie czujesz Polki? Po co wygrzebujesz tego trupa?

dlaczego od razu trup :) pewnie kiedyś to skończe

Napisano

Świetnie Ci idzie. Na razie mi się podoba. A tak na marginesie, ponieważ pracujesz nad owadem to chciałem spytać o jakies referencje dla pająków. Własnie takiego jednego robie i mam mały problem z teksturką. A ten twój model to robisz w maxie? Czy to jest editable poly?

Pozdrówka

Napisano
  • Autor

of course że to low-poly i meshsmoth a co do pająków to w którejś bitwie adek zamiescił sporo referków, dałbym linka ale coś niemoge znaleźć (gdzieś napewno jest):D