Napisano 16 Październik 200321 l A tymczasem zrobie sobie lekko zmutowaną osę w oparciu o arty z fallout\'a. Oto moje pierwsze wypociny.
Napisano 16 Październik 200321 l Wydaje mi się, że rządło powinno mieć trzecią wypustkę z drugiej strony. Rozumiem, że zmutowane, ale jednak symetria powinna być częściowo zachowana.
Napisano 16 Październik 200321 l Ale to dziwnie wygląda. Ja rozumiem, że wszystko może się zdazyć, ale wyobraź sobie osę z ludzkimi rękoma zamiast rządła. Taka jest moja opinia, autor może uważać inaczej:D Pozdrawiam
Napisano 16 Październik 200321 l Autor hmm, oboje macie qurde rację, więc narazie zostanie, bo ten ostatni segment w sumie łączy się już z tym \"całym\" brzychem więc nie powinno psuć efektu. thx
Napisano 16 Październik 200321 l Autor kolejny upajt, taki troche w kit, ale dzisiaj już nie poprawie... :cool:
Napisano 16 Październik 200321 l Nieźle Ci idze - początki całkiem niezłe... zobaczymy jak pójdzie dalej :)
Napisano 20 Styczeń 200421 l Ciekawe co z tego wyniknie:)Jak już bys robił niesymetrycznie, to może pójść dalej i jedną jej nogę zrobić silną i np. z jakimiś kleszczami... Mam nadziję, że jakieś otoczenie też będzie:) Pozdro[piwo]
Napisano 20 Styczeń 200421 l [gafa] [gafa] [gafa] [gafa] [gafa] Nie wiem, jak tu trafiłem, ale wydawało mi się, że to coś nowego... trochę mnie ździwiło, że Świetlik robi owada:) Falcrum, ty też to łyknąłeś[lol2] Sorry guys:D
Napisano 13 Marzec 200421 l Autor Originally posted by DruG Dobrze sie czujesz Polki? Po co wygrzebujesz tego trupa? dlaczego od razu trup :) pewnie kiedyś to skończe
Napisano 17 Marzec 200421 l Świetnie Ci idzie. Na razie mi się podoba. A tak na marginesie, ponieważ pracujesz nad owadem to chciałem spytać o jakies referencje dla pająków. Własnie takiego jednego robie i mam mały problem z teksturką. A ten twój model to robisz w maxie? Czy to jest editable poly? Pozdrówka
Napisano 18 Marzec 200421 l Autor of course że to low-poly i meshsmoth a co do pająków to w którejś bitwie adek zamiescił sporo referków, dałbym linka ale coś niemoge znaleźć (gdzieś napewno jest):D