Napisano 2 Styczeń 200718 l Ok mam nowe postanowienie olać szkołe i mieć czasu na 3ds max xD heh. ja tak zrobiłem... i wywalili mnie z AM we wrocławiu. teraz siedzę w robocie 8h przed kompem, non stop max3d.pl otwarte, słuchawki z muzą na uszach... wypijami codziennie hektolitry EarlGray'a i przechodze kolejny level w MSwarcaby... tragedia... a mogłem zaliczać chemie nieorganiczną, genetykę, biologię... ;) Pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200718 l olac animacje bardziej zajac sie wektorami i wogle 2D oraz obczajic reaktor'a tweety-Co to jest EarlGray ??
Napisano 2 Styczeń 200718 l EarlGray to herbata;] Postanowienia: Zabic lenistwo, zacząc robic cos wiecej niż flamastra albo kubek w 3d, rzucic palenie;]
Napisano 3 Styczeń 200718 l o palenie tez bym rzucil... a poza tym moje postanowienie poszlo do zlewu, sie kurna zapomnialem i ogolilem ;/
Napisano 3 Styczeń 200718 l Autor Ja chce tak jak tweety 8h w pracy słuchawy na uszach , max3d.pl online i pić tonami early gray lub tetley xD hahahahah chyba zamykam topic bo postanowienia się kończą ?? ;>
Napisano 6 Styczeń 200718 l 2 - 3 browarki na imprezie, nie więcej... Ten rok mam zamiar być trzeźwy - na kilkudniowym sylwestrze zauważyłem że zawsze powienienem ogarniać co się wokoło mnie dzieje i kontrolować sytuację, ew. być w stanie udzielić pomocy. Dlatego nie mogę nigdy być "zalany w trupa" - to nieodpowiedzialne w stosunku do ludzi za których ponoszę jakąś tam odpowiedzialność.
Napisano 6 Styczeń 200718 l moje postanowienie przetrwało próbe czasu (przestać pić - przypominam) 6 dni nowego roku i tylko 2 Tyskie