SzU Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Ilustracja której użyłem w plakacie na konkurs "Bezpieczny Airsoft". (Dla tych co nie wiedzą co to Air Soft Gun > wmasg.pl) Inspirowałem się plakatem z czasów PRL "Bimber przyczyną ślepoty". 6h, szkic ołówkiem + ps dużo się nauczyłem jeśli chodzi o tryby mieszania warstw kamuflaż to custom brush. plakat: trzymajcie kciuki! :)
krzyhhh Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 niezłe... ten dalszy człowieczek wygląda jak doktorek z fallen arta Oo identyko ;)
slayer2004 Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 fajne :) BTW, miło wiedzieć że są tu osoby, które interesują sie ASG :)
Gość obo Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Podoba mi się :) Przedewszystkim kreska bo kolorki już troche mniej.
Arkadian Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Nie wiem może się mylę ale to AK-47 to troche za długie ci wyszło... Ale ogólnie to bajka :D
mirach Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Jak dla mnie to te AK tak duże wygląda przez to ze zolnierz taki jakis chudawy. Ale wg mnie nie ma sie czego czepiać, bardzo fajnie i plastycznie to wygląda :)
Vorek Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 fajna ilustracja ale typo położyłeś, szkoda. Sztywna, nieciekawa czcionka i niedopracowany kerning, zwróć też uwagę na odległości między napisami a krawędziami plakatu, są stanowczo za małe. Pozdrawiam
SzU Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Napisano 12 Styczeń 2007 to jest Beryl, polska wersja AK (btw nie ma jeszcze jego repliki ASG), w oryginale ma prawie metr dlugosci ale przyznaje ze tu jest za duzy, po czesci blad po czesci specjalnie gdyz lubie dluuuuga bron. cale dzieciece zycie myslalem ze karabiny sa wielkie, i do dzis nie moge sie pogodzic z tym ze tak nie jest (ze nie wspomne jak wyglada moj G36c przy moich niemal 2 metrach wzrostu). w sumie moglem zrobic Dragonova :) co do napisow to w ogole sie na tym nie znam i w istocie zrobilem pierwsze lepsze. poza tym czasu nie bylo, skonczylem 15 min przed polnoca (terminem). dzieki za komentarze i trzymajcie kciuki :)
Rekomendowane odpowiedzi