Destroyer Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 właśnie ukazała sie wersja 8.5 programu Autodesk Maya lista nowości pełna lista funkcji
Kris_R Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Ciekaw jestem szalenie tych innowacji w dynamice. Będzie to pierwsza rzecz jaką sprawdzę jak tylko wpadnie w moje łapki demo najnowszej Mayki.
Gordy Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 MNie niestety MAya zawiodła. JEst doskonała dla rozbudowanych linii produkcyjnych gdzie odchodzi dużo skryptowania. Nie jest to niestety aplikacja "plug and play". Ale o gustach sie nie rozmawia. Użytkownikom życzę miłej zabawy nowym buildem.
piotrek Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 O_O, nie wiedziałem, że na stornie autodeska jest wersja online helpa :) http://www.autodesk.com/us/maya/docs/Maya85/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm Tutaj link, kóry wkleił shadowfax na sąsiednim forum. Chyba trzeba będzie zerwać ze starą poczciwą Maya 7.0...
Rascal Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Podobno dosc dobry release :-) tak dalo sie slyszec w pewnych kregach heheh.
piotrek Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Denerwujące jest trochę to, że w Windowsie okienko Maya przy wyłączonym pasku tytułowym nie zajmuje całego ekrenu, a także to, że pojawia się pasek Start przy zjechaniu kursorem na dół ekranu. We wcześniejszych wersjach Maya należało nacisnąć klawisz Win na klawiaturze, by zobaczyć pasek Start. I było to dobre rozwiązanie...
Bhaal Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 piotre: troche drogie rozwiązanie ale jeśli masz drugi monitor to możesz Mayke na cały ekran powiększyć :P
Rekomendowane odpowiedzi