Napisano 15 Styczeń 200718 l właśnie ukazała sie wersja 8.5 programu Autodesk Maya lista nowości pełna lista funkcji
Napisano 15 Styczeń 200718 l Ciekaw jestem szalenie tych innowacji w dynamice. Będzie to pierwsza rzecz jaką sprawdzę jak tylko wpadnie w moje łapki demo najnowszej Mayki.
Napisano 16 Styczeń 200718 l MNie niestety MAya zawiodła. JEst doskonała dla rozbudowanych linii produkcyjnych gdzie odchodzi dużo skryptowania. Nie jest to niestety aplikacja "plug and play". Ale o gustach sie nie rozmawia. Użytkownikom życzę miłej zabawy nowym buildem.
Napisano 16 Styczeń 200718 l O_O, nie wiedziałem, że na stornie autodeska jest wersja online helpa :) http://www.autodesk.com/us/maya/docs/Maya85/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm Tutaj link, kóry wkleił shadowfax na sąsiednim forum. Chyba trzeba będzie zerwać ze starą poczciwą Maya 7.0...
Napisano 17 Styczeń 200718 l Podobno dosc dobry release :-) tak dalo sie slyszec w pewnych kregach heheh.
Napisano 27 Styczeń 200718 l Denerwujące jest trochę to, że w Windowsie okienko Maya przy wyłączonym pasku tytułowym nie zajmuje całego ekrenu, a także to, że pojawia się pasek Start przy zjechaniu kursorem na dół ekranu. We wcześniejszych wersjach Maya należało nacisnąć klawisz Win na klawiaturze, by zobaczyć pasek Start. I było to dobre rozwiązanie...
Napisano 27 Styczeń 200718 l piotre: troche drogie rozwiązanie ale jeśli masz drugi monitor to możesz Mayke na cały ekran powiększyć :P