Jacek12 Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 witam po ostatniej krytyce może mi coś powiecie na ten temat będę mile wdzięczny pozdrawiam Bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 no kurde - mi sie podoba super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 rynny chyba ciut za mocno się błyszczą; takie uniesienie \"dzioba\" kamery w górę - w fotografii mówią a tym: efekt walenia się budynku, co jest niezalecane w zdjęciach architektury, z drugiej strony - to jest naturalny sposób oglądania budynku w terenie przez człowieka :) Ogólnie mi się podoba [yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 To nie jest czasem kościół w Dzierżoniowie? Bo jak tak to mogę Ci powiedzieć tyle że moja babcia ma tam rezerwację na ławke :D. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Chyba czlowieka lezacego na asfalcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 to jest widok z oczu jeza ktory wylazl z lasu, fajnie te jeze widza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 troszkę nad teksturą bum popracował..sam model jest ok ..ale dorzucił bym troszki fotonów..i światła..ogólnie popracuj z samym rendererem..oczywiście jeżli chcesz uzyskać realistyczny efekt... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 Dzięki chłopaki w końcu coś miłego usłyszałem Jest to kościół z Dzierżeniowa trochę zgubiłem proporcje jego ale cały czas nad tym pracuję robiłem to z fotografi perspektwicznej pozdrawiam Bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 no modelik fajny, teksturka mniej ale postaraj sie zrobic cos, zeby ten kosciol nie stal na pustyni - moze cos innego w tle, niz to niebo? :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 No popraw teksturkę bo obiekcik jest spoko ale z tą obecna teksturka troszke za świerzy :D Drug stań czasami blisko budynku i podnieś głowę go góry to sie zdziwisz[lol2] Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Jeszcze lepiej dodać do tego kamerę ze sferycznym odwzorowaniem. Śmiesznie by się wtedy powykrzywiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Październik 2003 Share Napisano 25 Październik 2003 tekstury faktycznie mozesz podciagnac, ale imo to tekstury sa tu spoko, znaczy napeno odbicia sa nienaturalne, za mocne, zarowno okna jak i rynny, ktore sa za jasne. Ja bym na twoim miejscu pobawil sie swiatlem, skup sie raczej na zrobieniu ciekawego obrazka niz realistycznym przedstawieniu, przydalo by sie wiecej kontrastu, teraz jest troche mdlo, a przeciez to jest jakis tam zachodzik slonca, a o tej porze kontrast jest duzy, a swiatlo ladnie wydobywa bryle. I faktycznie przydalo by sie cos za tym kosciolkiem, i moze rowniez przed ( jakis hydrant na pierwszym planie?) no, i Drug ma racje, kosciolek widziany jest z poziomu asfaltu ( i fajnie:)) Tak zebys przez przypadek nie silowal sie zeby zrobic wszystko w 3d, to w szopie tez mozna duzo i o wiele szybciej uzyskac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 Fajną poprawkę ześ zrobi podoba mi sie to widzę że duzo musze sie nauczyc pozdrawiam Bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 biglebowsky: no tak, fotosklepik naprawde niezly jest :) Super kompozycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi