Vorek Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 W sumie miała to być główka do animacji którą chciałem zrobić na uczelnię, doszedłem jednak do wniosku że animacji nie zdążę już zrobić i została sama główka (początkowy koncept był nieco inny). Może jeszcze będę przy niej siedział, może nie (prawdopodobnie dojdzie jakieś ohełomowanie i włoski) ale kilka krytycznych uwag zawsze się przyda. Siatka jutro ;) Pozdrawiam
KLICEK Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 ucho zamierzone ? bo jest bardzo ladnie wymodelowane, ale nie ulozone w ludzki ksztalt ? :) Co do twarzy super, usta bym moze ciut poprawil :) powodzenia Vorek, wroc do biblioteki kiedys :)
kubi Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Czy miała byc to cartoonowa główka, bo jak nie to usta do poprawy.
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 bardzo fajnie choc z klickiem sie nie zgodze ucho mi sie niepodoba ;) pozdro i powodzenia
piksar Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 śliczna główka mi ucho sie podoba, usta mniej umiesz głowki - startuj w mini bitwie Klimenta
mkk3a Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 pierwsze skojarzenie to Vin Diesel, ale to raczej przez te okularki ;) oczy tez modelowales? jesli tak to pokaz. najmniej z calosci podobają mi sie usta. nieproporcjonalnie duza górna warga, kąciki ust chyba troche za bardzo w dół schodzą no i same kąciki w ogóle nie teges... doswietl troche model, aby nos mozna było dokladnie obejrzeć.
sand Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 No nie no pieknie jest. Nijak to sie ma do Vina Diesel'a jak mkk3a napisal. Bo i okularki inne. Usta faktycznie troche nadmuchane.
Rekomendowane odpowiedzi