Napisano 18 Styczeń 200718 l Firma Evermotion wydała dwie nowe płyty. Jedną ze znanej już serii Archinteriors vol.10 oraz płytę Archexteriors vol.1 z wizualizacjami zewnętrznymi. Zobacz katalogi PDF: Archinteriors vol.10, Archexteriors vol.1
Napisano 18 Styczeń 200718 l nie powala exteriory średnie poduszka na pierwszym interiorze wygląda jak ruski pieróg (hihi)
Napisano 21 Styczeń 200718 l nie wiem czemu ale nawet po 10 płytach interiorów i 1 exteriorów nie jestem w stanie dojść do celu istnienia i kupowania czegoś takiego.
Napisano 21 Styczeń 200718 l nie wiem czemu ale nawet po 10 płytach interiorów i 1 exteriorów nie jestem w stanie dojść do celu istnienia i kupowania czegoś takiego. Nie wszyscy mają czas na studiowanie tajników renderera i udzielanie się na forum. Taki produkt umożliwia niedoświadczonym uzytkownikom podstawianie własnych modeli do gotowych scen ze sprawdzonym oświetleniem i ustawieniami. To chyba najlepsza seria produktów ever. Mi się exteriory bardzo podobają. Tfu, sam siebie nie poznaję ;)
Napisano 21 Styczeń 200718 l pomysł jest fajny, sam korzystam z własnych scen które wcześniej ustwaiałem i tylko wrzucam bryłki i renderuje.
Napisano 21 Styczeń 200718 l no tak ale jak kupisz płytki to możesz zrobić tylko ściany, reszte pokopiować od everów i już wizka jest, i możesz zabierać sie za następną :P i kasa leci a jakbyś wszystko robił to mniej zleceń= mniej kasy ewentualnie jak nie ma zleceń to będziesz miał czas dla siebie a czas to pieniądz czyli też = kasa :D zazwyczaj klienom zależy żeby efekt był dobry nieważne jak ja też mam troche oporów do używania cudzych modeli w swoich pracach ale jakbym miał kilka zamówień na tydzień to bym sie nie patyczkował :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l nie chodzi tylko o robienie wizualek. produkty eversów to genialne narzędzie dla wnętrzarzy którzy coraz częsciej projektują w 3d. Nie wszyscy się znają biegle na maxie i renderingach. Używając archmodels i archinteriors nie muszą zlecać innym robienia wizualek.
Napisano 22 Styczeń 200718 l cóż nie przekonacie mnie chyba:P nie jestem az tak praktyczną osobą by wszystko robic jak z automatu nawet jak robie zlecenie i mam dedlajn za 24 H to wole troche więcej czasu i nerwów stracic ale mieć przynajmniej poczucie ze to moja praca a nie zabawa w sekretarke która musi klikać przycisk render no....ale nie martwcie się może dorosne do mniej emocjonalnego spojrzenia na świat