piksar Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Minibitwa sprowokowała mnie do pierwszego kontaktu z organiką. Tutek Klicka wyjaśnił wątpliwości i oto efekt - niby nic ale dla mnie to duży krok. Siatka okropna - właśnie ją prostuję Słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 he he, gratuluję za odwagę. Używaj do tego zdjęc, nie modeluj nic z głowy. I więcej obserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hehe, dobra siatka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 taki troche elf wyszedl ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Nie będe mówił, ze piękne, bo to nie kółko wzajemnej adoracji. Ale każdy musiał jakoś zacząć ;) Tak na początek tutki Stahlberga. Sam się z nich dużo nauczyłem. http://www.3dtutorials.sk/index.php?id=20 http://www.3dtutorials.sk/index.php?id=9 Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 ostatnio cosik panuje moda na organike :) początki urocze, ale kazdy zaczynał podobnie. sam jestem noobem w modelowaniu twarzy (choc idzie mi coraz lepiej z kazdym modelem) i z doswiadczenie moge powiedziec, ze na tym etapie ważne są dobre referki, a te znajdziesz tutaj. szczegolnie polecamy dziewczyny z nrami 4, 6 i 8 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 polecam nie modelowac na poczatku kobitki :) piksar idzie fajnie ;P jedziesz dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 polecam nie modelowac na poczatku kobitki :) czemu? ja zaczalem od kobiety (chyba anwet od tutka joanny d'arc ale nie jestem pewien) i potem w sumie tylko na samych kobiecych twarzach ćwiczyłem. ja teraz napisze ze jednak oplecam modelowac kobitki na początku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 czemu? ja zaczalem od kobiety (chyba anwet od tutka joanny d'arc ale nie jestem pewien) i potem w sumie tylko na samych kobiecych twarzach ćwiczyłem. ja teraz napisze ze jednak oplecam modelowac kobitki na początku ;) gdyz kobitki najtrudniej wymodelowac :) tze zaczynalem od tuta joanny d'arc, ale nie patrzylem na to jak na model kobitki (wogle nie pamietam co wtedy myslalem) tylko jak na tutka. latwiej wymodelowac kolesia gdyz ludzie nie beda sie czepiac ze (ta kobita) wyglada jak chlop :D i nie beda sie czepiac typo wygladu tylko modelingu :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Kobiety z reguły nie mają takiej pomarszczonej twarzy, tylko idealne krzywizny - dlatego, moim zdaniem, łatwiej wymodelować dobrze wyglądający model. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 ale ufol:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 początki są najgorsze, wiem coś o tym :) polecam vt nielota i powodzenia życze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi