Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szafki bez klamek, moze by jakies dodatki wrzucic, okno swieci, a za oknem ciemno...krzesła i stół jakoś bez wyrazu, belki pod sufitem podobaja mi sie.

Napisano

hmm, nie można odmówić racji tym co pisali wyżej, ale nie nie jest aż tak jakoś strasznie źle, mi się też projekt nie podoba, ale za to IMO nie jest najgorzej technicznie, brakuje dopracowania, bo jest strasznie pusto. Pozdrawiam.

Napisano

wszystko co powyżej + czy proporcje masz dobre ? dolne szafki wyglądają zbyt delikatnie przy górnych. Belki sufitowe strasznie grube. Jeżeli to tylko ozdoba to za duże.

Napisano

Chyba zbyt ostro oceniacie tą pracę. Mi się podoba. Fakt może i pusto, ale chociaż widać ogrom pracy. Nie jest wcale łatwo stworzyć taką scenkę(jak dla kogo oczywiście). Pozdrawiam!

Napisano

Hmmm... gdybyś zmienił kolor glazury na odcienie błekitu, a podłodze dał bardziej morski odcień, a nie taki tandetny błękit, to byloby ok... Tyle, jesli chodzi o kolory. Niedoróbki w proporcjach i materiałach wytkneli Ci wczesniej inni, nie będę więc powtarzał.

Reasumując; jest potencjał, teraz tylko nanieś krektę i będzie git.

BTW: napuśc do tej kuchni słońca, wstaw wazon z kwiatami, dodaj naczynia, scierki, jakieś wiązanki czosnku, przprawy... nanieś jakieś ślady zużycia: poprzecierany lekko blat, niedotarte szafki, wyślizgane gałki szafek... gdzieniegdzie kurz... będzie zajefajna wizka. :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności