max_1989 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Nie czytalem wątku od początku, ale chcialem wtrącic swoje trzy grosze. Widac z z renderem/shaderami ci najlepiej nie idzie. Modele jeszcze ujdą w tłoku ale ta paskudna płaska ziemia już niedkońca, nałóż jakąś ładną teksturke podloza na przedewszystkim dobrze zmapowany obiekt, daj jakiegos displejsa i bedzie ok :). Nad tym trzeba napewno popracowac, a z mojej strony tak na szybko mała photoshopowa przeróbka. PS: praca ma potencjal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 "Mroczny" mi sie podoba bardziej...zgadzam z przedmówcą...nad tą ziemią trzeba popracowac. pozdrawiam kliment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 Ta ziemia kojazy mi sie z gra pt. Call of Duty tam tak smao było rozmyte dlatego moze troche inaczej na to poatrze ale zgadam sie i porawie troche ziemie bo w koncu to nie jest do Game artu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi