Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to ja juz mam osobiscie dosc tego pana:] jest sporo niedociagniec ale wazne ze sie czegos nauczylem przy tym:]

pozdrawaim i dziekuje wszystkim udzielajacym sie w moim watku.

finised2kopia5ef6.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model swietny, jak z "commandos'a"

ale render jakis taki niezachwycajacy...

bez jakiejs konkretnej koncepcji.

mimo wszystko gratuluje i pozdrawiam;-)

Napisano

Nie no slicznie men:) fajny model i texturki, szkoda ze nad tlem nie popracowales, szkoda ze na czyms nie stoi, ale phi i tak jest extra!

Napisano

No ładnie, ładnie. Mi się podoba :)

Jest kilka niedociągnięć, ale co tam ;)

Napisano

koles boski, tekstury wypasne, alfa skaszaniona, render taki sobie, korekcja kolorow lipna, spluwa-nie chcialo Ci sie? faktura materialu na spodniach podpada (skala jak z worka jutowego);

szacun sie nalezy :)

Napisano
koles boski, tekstury wypasne, alfa skaszaniona, render taki sobie, korekcja kolorow lipna, spluwa-nie chcialo Ci sie? faktura materialu na spodniach podpada (skala jak z worka jutowego);

szacun sie nalezy :)

dzieki:) alfy nie bylo recznie wycinalem i tu moj blad:) mental ray w dalszym cigau jest dla mnie wielka tajemnica;) masz jakies sugestie co do kolorow? tera jak patrze to naprawde te spodnie maja zbyt przeskalowana ta texture. jesli chodzi ci o detal na karabinie to moj komp by juz tego nie zniosl:]

Szkoda że wisi w powietrzu, z jakąś sceną w tle było by naprawdę fajnie.

juz nie mnialem sily na sceny:] moze przy nastepnym modelu:)

jak dla mnie ekstra, moze proporcje karabinu troche podejrzane i postac sie lekko odcina od tła ale to pikuś

dzieki. byc moze jest troche maly.

Model swietny, jak z "commandos'a"

ale render jakis taki niezachwycajacy...

bez jakiejs konkretnej koncepcji.

mimo wszystko gratuluje i pozdrawiam;-)

dzieki:) render slaby wiem..

Nie no slicznie men:) fajny model i texturki, szkoda ze nad tlem nie popracowales, szkoda ze na czyms nie stoi, ale phi i tak jest extra!

dzieki man;). moze z czasem dodam jaka scenke.

No ładnie, ładnie. Mi się podoba :)

Jest kilka niedociągnięć, ale co tam ;)

thx:]. oj jest ich sporo. no ale coz poradzic:)

całość bardzo ładna, ale super ci wyszły cycki tego mistrza, jak prawdziwe :)

dzieki:)

Jest kilka niedociągnieć, ale nie ma co się czepiać, przyjemne dla oka.

Gratulacje ;].

Pozdrawiam

dzieki:)

Świetne ,tylko tło w które wpakowałeś ten model mogło być zdeka bardziej neutralne.Ciekaw jestem jakiego softa używałeś do tej pracki.

dzieki:) jeszcze moze sie pobawie z tym. soft to max8, render mental ray(what?) no i photoshop do post produkcji

Napisano

no no.. glowa wyglada super - pierwsza klasa... reszta jak dla mnie o poziom nizej ale i tak wazne ze traktujesz to treningowo i wyciagasz wnioski,

Pozdrv,

Napisano

Świetna praca! Może troszkę te palce....ale generalnie nie ma się do czego przyczepić. Sam z resztą lepszego nie zrobię. Gratuluję i pozdrawiam!

Napisano

dzieki za komentarze.

wiem ze lipnie to wyglada ze tak wisi.i ze dym tez kaprawy. teraz jak patrze na niego to rece sa straszne. Wogole wydaje mi sie ze moglem sie bardziej przylozyc:/

pozdrawiam

Napisano

Toszto on ma przedramie wieksze od barka, ale ogólnie mi się podoba.

Napisano

heyah,

z nudow ostatnio postanowilem przerenderowac sobie miesniaka:) oto i efekt. zaznaczam ze nie robilem jakis wiekszych poprawek

comandofinishedgitcv3.jpg

Napisano

super postac :)

znalazlem tylko dwa bledy :)

pierwszy --> szkoda ze nie pokusiles sie o jakas ciekawa poze :)

drugi--> dlonie wydaja sie za male :)

poza tym cud miod i orzeszki :D

moglbys pokazac tex ? :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności