Napisano 28 Styczeń 200718 l Witamy ;) Prace: Adek_CG : Gomez : Matchias : Paper_nr 1 : SSn4k3 : Shogun 3d : Charlie : cta : flesh_gordon : Mirach : oczek : PikSar : Streaker : sympathetic : Zonk : Shalivan : -Ukash- Voyager : Zapraszam do glosowania Sonda jest publiczna każdy może zobaczyć kto na kogo głosował, wystarczy kliknąć na ilość oddanych głosów przy którymś z uczestników
Napisano 29 Styczeń 200718 l no dokladnie, nad moja dlonia byla taka pracka na ktora chcialem teraz zaglosowac ale widze ze jej nie ma..., no chyba ze autor zrezygnowal
Napisano 29 Styczeń 200718 l tak też mi się właśnie wydawało:) Ale mój faworyt pozostał. Mirach wymiotłeś:)
Napisano 29 Styczeń 200718 l mialem glosowac na -Ukash- a ale pracy nie bylo wiec glos polecial do Matchias a patrze teraz a tam zero glosow a ja juz glosowac nie moge bo pisze ze juz oddalem glos hmm, czyzby mi glos wcielo ?... dziwne
Napisano 29 Styczeń 200718 l -Ukash-a dłoń ma chyba najbardziej anatomiczny kształt, mimo braku paznokci. Punkt dla niego.
Napisano 29 Styczeń 200718 l Witam :) Głos dla -Ukash-'a :) może i brakuje detali ale wydaje mi się, że jego dłoń jest najbardziej realistyczna ze wszystkich. Dla mnie drugi miejsc dla Mirach'a, a w dalszej kolejności sympathetic (nie pokazał spodu dłoni :P) i cta :)
Napisano 29 Styczeń 200718 l sympathetic, za baaardzo ładny detal. ale mirach i ukash też najz. pozdr!
Napisano 29 Styczeń 200718 l Oczywiście że Kapitan Hook, ta praca jest po prostu bezkonkurencyjna :) A tak na poważnie to bardzo mi się podoba praca cta i dlatego oddaje na niego głos ;]. Pozdrawiam, charlie
Napisano 29 Styczeń 200718 l mój głoś oddaje na -Ukash- dobra robota, teraz nic tylko robić detal w zbrushu lub mudboxie :)
Napisano 29 Styczeń 200718 l -Ukash- - oszczędna siatka i ładne kształty cta - fajnie wygląda, ale siatka paskudna :P oprócz tego uznanie też dla miracha i sympathetica
Napisano 29 Styczeń 200718 l Ja, mimo ogromnego przypływu nowych prac, zostane przy mirachu. Długo się przyglądałem faworytom i powolutku po jednym odrzucałem. Praca miracha przede wszystkim mi się podoba, ma ładny kształt i spoko siatkę. Mysłalem też o cta i sympatethic ( bardzo fajnie też wyszły anatomicznie), ale tam czasami tak siatka jest dziwnie pojechana że jednak padło na miracha. Pozdrawiam i dziękuje za taki wysyp głosów :*
Napisano 29 Styczeń 200718 l Większość z tych raczek są mega płaskie ... i jest dużo niedociągnięć w anatomii ... jedynia jako tako Ukash i Shalivan zrobili to w miarę poprawnie ... oczywiście do ideału jeszcze daleko ... ;)
Napisano 29 Styczeń 200718 l owszem niedociagniecia sa pamietajmy jednak, ze to poltora godziny, jednakze mysle, ze za rok wiekszosc bedzie w stanie zrobic w godzinke dlon bliska idealowi ;)