Sefer Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Czołem! Wrzucam Wam na pożarcie kolejne mazy. Można jezdzic w lewo i w prawo.
Yaro16 Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 wypas .Mi się podoba.Troszkę ludzie nierealistycznie ale i tak super.Jak zrobiłeś drzewka i trawę?
Touch Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Napisz coś więcej na temat zieleni, taka mała prośba;) Ogólnie...no nudna bryła budynku psuje efekt, ale wykonanie jak najbardziej OK;)
pixelangel Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Fajne ,tylko może za dużo tych drzew ...awesome work:)
Wojpajek Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Chyba drzewa za bardzo na budynek wchodzą. A ilość drzew jak najbardziej ok. Ja bym ich dał więcej ;)
troglodyta Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Cześć. Mi trochę wykoślawia budynek brak trzeciego zbiegu. I powstaje złudzenie optyczne że ten budynek wraz z wysokością na boki się rozchodzi..i jakiś taki nudny jest.., i materiał jest jakiś mdły...ale otoczenie fajne. pozdrawiam
zajacowo Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Witam no śliczne drzewka z Got3dtexturess:):) i trawka tak jak lubie w photoshopie i cholera ludzie też jacys znajomi z polskich wizek komercyjnych dla developerów widze konkurencja rośnie w siłę:). Dużo shopa to lubie Pozdrawiam
Chalek Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Klocek przeladny. Wiem jak jest, wiec nie bede marudzil. Jak na taka porywajaca architekture, to wyglada to dobrze. Klasyczne ujecie "na zboczenca czatujacego na swoje ofiary w zaroslach" jak zwykle nie zawiodlo...
Chasm Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Nowa inwestycja Dom Development i nieodłączny jamnik prezesa? Pewnie niedlugo zobaczymy w wyborczej :)
buczer Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Jak na taka porywajaca architekture, to wyglada to dobrze. Klasyczne ujecie "na zboczenca czatujacego na swoje ofiary w zaroslach" jak zwykle nie zawiodlo... Imho klasyczna leśna otoczka spłyca architekturę, w rzeczywistości będzie lepsza. Jakbyś wsadził najładniejszy budynek jaki znasz w takie ujęcie też by wyszedł kiczowato
Sefer Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Napisano 31 Styczeń 2007 Chciałbym skromnie dodać, że ten "Lasek Buloński" to życzenie inwestora... Tak naprawde jest tam pustynia a najwyższe drezwo na dwiescie centymetrów. jesli chodzi o archi-tekture to ten Klocek jest jednym z trzech. Klockownia to bedzie straszna i lepiej to wygladac nie bedzie :D
drakul Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 mi sie w czy od razu rzucaja te drzewka przy budynku-jakby rosly zaraz przy scianie. a piesek zgubil chyba droge do odpowiedniej perspektywy
Chasm Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 A gdzie się będzie znajdowała ta nowa inwestycja?
Fr3d3k Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Ci z pierwszych pieter bydom miec gałezie na balkonach..bys tam posadzil jakie jabłonki ..zawsze to jakis plus :) i jak sie tam wchodzi ?
Piun Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 jajnik i krzaczki na prawo od niego troszke latają - może coś cienia więcej?? i perspektywa - w tej chwili wygląda jakby budynek ku górze rozchodził się na boki. reszta git drzewka krzaczki ładene światełko, tylko do katalogu i kolejny klocek w naszym polskim pięknym krajobrazie:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi