Napisano 30 Styczeń 200718 l Czołem! Wrzucam Wam na pożarcie kolejne mazy. Można jezdzic w lewo i w prawo.
Napisano 30 Styczeń 200718 l wypas .Mi się podoba.Troszkę ludzie nierealistycznie ale i tak super.Jak zrobiłeś drzewka i trawę?
Napisano 30 Styczeń 200718 l Napisz coś więcej na temat zieleni, taka mała prośba;) Ogólnie...no nudna bryła budynku psuje efekt, ale wykonanie jak najbardziej OK;)
Napisano 30 Styczeń 200718 l Chyba drzewa za bardzo na budynek wchodzą. A ilość drzew jak najbardziej ok. Ja bym ich dał więcej ;)
Napisano 30 Styczeń 200718 l Cześć. Mi trochę wykoślawia budynek brak trzeciego zbiegu. I powstaje złudzenie optyczne że ten budynek wraz z wysokością na boki się rozchodzi..i jakiś taki nudny jest.., i materiał jest jakiś mdły...ale otoczenie fajne. pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200718 l Witam no śliczne drzewka z Got3dtexturess:):) i trawka tak jak lubie w photoshopie i cholera ludzie też jacys znajomi z polskich wizek komercyjnych dla developerów widze konkurencja rośnie w siłę:). Dużo shopa to lubie Pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200718 l Klocek przeladny. Wiem jak jest, wiec nie bede marudzil. Jak na taka porywajaca architekture, to wyglada to dobrze. Klasyczne ujecie "na zboczenca czatujacego na swoje ofiary w zaroslach" jak zwykle nie zawiodlo...
Napisano 31 Styczeń 200718 l Nowa inwestycja Dom Development i nieodłączny jamnik prezesa? Pewnie niedlugo zobaczymy w wyborczej :)
Napisano 31 Styczeń 200718 l Jak na taka porywajaca architekture, to wyglada to dobrze. Klasyczne ujecie "na zboczenca czatujacego na swoje ofiary w zaroslach" jak zwykle nie zawiodlo... Imho klasyczna leśna otoczka spłyca architekturę, w rzeczywistości będzie lepsza. Jakbyś wsadził najładniejszy budynek jaki znasz w takie ujęcie też by wyszedł kiczowato
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Chciałbym skromnie dodać, że ten "Lasek Buloński" to życzenie inwestora... Tak naprawde jest tam pustynia a najwyższe drezwo na dwiescie centymetrów. jesli chodzi o archi-tekture to ten Klocek jest jednym z trzech. Klockownia to bedzie straszna i lepiej to wygladac nie bedzie :D
Napisano 31 Styczeń 200718 l mi sie w czy od razu rzucaja te drzewka przy budynku-jakby rosly zaraz przy scianie. a piesek zgubil chyba droge do odpowiedniej perspektywy
Napisano 31 Styczeń 200718 l Ci z pierwszych pieter bydom miec gałezie na balkonach..bys tam posadzil jakie jabłonki ..zawsze to jakis plus :) i jak sie tam wchodzi ?
Napisano 6 Luty 200718 l jajnik i krzaczki na prawo od niego troszke latają - może coś cienia więcej?? i perspektywa - w tej chwili wygląda jakby budynek ku górze rozchodził się na boki. reszta git drzewka krzaczki ładene światełko, tylko do katalogu i kolejny klocek w naszym polskim pięknym krajobrazie:) pozdrawiam