Orangegraphics Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Niby ok, ale render zarżnięty, wyższe ustawienia prosimy, i troche detalu pododawać bo coś pusto jest. te cienie od światła ciut softnąć. ni takie ostre cienie, nigdzie takich nie ma
tpiatek Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 po wysokości promieni słońca na ścianie wnioskuje że to jakaś popołudniowa pora a wtedy słońce ma pomarańczowo żółty kolor .. no jakiś taki w każdym razie inny od tego tutaj. Drzwi mi się jakieś małe wydają pozdrawiam
klikus1984 Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 hm jakos design mi nei pasuje. drewno strasznie sie gryzie z kafelkami. grrrrrrrr
maverick sheep Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 no i gites :) tylko fliziarz to by sie nameczyl z docinaniem tych plytek ;) no i zainwestuj w ciemniejsze drewno to moze nie ze sie gryzie ale jakos srednio pasuje. no i zadnych pulek nie ma co by reczniki gdzies powstawiac po za tym bedzie misio pysio :*
kjubas Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Napisano 31 Styczeń 2007 Xiz0r a co rozumiesz przez "zarzniety render" ? az tak kiepska jakosc jest ze zarziety?
Touch Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Hehe... ten sedes i bidet jak dla słonia...xD, proporcje chyba lekko leżą;) Ogólnie mało ciekawie i ciemno;)
arch515 Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Skala, skala, jeszcze raz skala!! Proponuję odrobić lekcje i wziąć miarkę i wybrać się do własnej toalety i wszystko sobie pomierzyć albo dobra lekturę. Typu NEUFERT.
chveti Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Nie przemyślane. Wygląda jakby projekt był mixem tego co widzi się ostatnio na różnych forach + zwykłą klasyczną łazienką. Od strony technicznej też nie bardzo mi się podoba. Kibelki mają za duże refleksy, wnętrze nie doświetlone i wszędobylskie twarde cienie. 3. Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 o ła ale cienie ostre tak jak by chciał coś uciąć ;P a tak to fajnie może być no nawet...
Rekomendowane odpowiedzi