Napisano 31 Styczeń 200718 l Niby ok, ale render zarżnięty, wyższe ustawienia prosimy, i troche detalu pododawać bo coś pusto jest. te cienie od światła ciut softnąć. ni takie ostre cienie, nigdzie takich nie ma
Napisano 31 Styczeń 200718 l po wysokości promieni słońca na ścianie wnioskuje że to jakaś popołudniowa pora a wtedy słońce ma pomarańczowo żółty kolor .. no jakiś taki w każdym razie inny od tego tutaj. Drzwi mi się jakieś małe wydają pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 200718 l hm jakos design mi nei pasuje. drewno strasznie sie gryzie z kafelkami. grrrrrrrr
Napisano 31 Styczeń 200718 l no i gites :) tylko fliziarz to by sie nameczyl z docinaniem tych plytek ;) no i zainwestuj w ciemniejsze drewno to moze nie ze sie gryzie ale jakos srednio pasuje. no i zadnych pulek nie ma co by reczniki gdzies powstawiac po za tym bedzie misio pysio :*
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor Xiz0r a co rozumiesz przez "zarzniety render" ? az tak kiepska jakosc jest ze zarziety?
Napisano 31 Styczeń 200718 l Hehe... ten sedes i bidet jak dla słonia...xD, proporcje chyba lekko leżą;) Ogólnie mało ciekawie i ciemno;)
Napisano 2 Luty 200718 l Skala, skala, jeszcze raz skala!! Proponuję odrobić lekcje i wziąć miarkę i wybrać się do własnej toalety i wszystko sobie pomierzyć albo dobra lekturę. Typu NEUFERT.
Napisano 2 Luty 200718 l Nie przemyślane. Wygląda jakby projekt był mixem tego co widzi się ostatnio na różnych forach + zwykłą klasyczną łazienką. Od strony technicznej też nie bardzo mi się podoba. Kibelki mają za duże refleksy, wnętrze nie doświetlone i wszędobylskie twarde cienie. 3. Pozdrawiam.
Napisano 2 Luty 200718 l o ła ale cienie ostre tak jak by chciał coś uciąć ;P a tak to fajnie może być no nawet...