Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak więc oficjalnie otwieram swoją stronke internetową, znajdziecie na niej przedewszystkim kilka moich prac + info o mnie. Wkrótce pojawi sie nowy dział z tutkami, teksturami etc. mojego autorstwa.

Zależy mi przedewszystkim na tym abyście poprzeglądali i jakby cos nie działało to zgłosili :)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

brakuje jakiegoś delikatnego efektu po kliknięciu na ikonkę, powiększenie, glow, cos w tym stylu.

Po najechaniu na buźkę w "About me" dzieje się coś niedobrego, nieładnie to wygląda, sama ikonka też odstaje jakościowo od reszty, jakby była powiększana.

Chmurki w topie mi nie grają, zwłaszcza kiedy wychodzą poza ramkę.

Z galerią może być problem kiedy dojdzie więcej prac :)

Ogólnie stronka jest...dziwna, wygląda trochę jak z jakiegoś szablonu, zastanawiałeś się czy pasuje do Ciebie i stylu Twoich prac ?

Kolorystyka mogła by być bardziej stonowana, teraz momentami jest mały kalejdoskop.

Pozdrawiam

Napisano

calkiem ladne:] takie kolorowe:) kiedy bedzie demoreel??:)

Edit

Vorek- wyjales mi to z ust, stronka wydaje mi sie nie pasowac troche do stylu maxa.

Napisano

Mi też sie podoba, tylko stronka troche odstaje klimatem od prac. Stronka bardziej cartoonkowa a prace bardziej realistyczne. Ale duzy plus za plumkanie w tle, zwykle nie cierpie muzyki na stronach bo jest narzucająca się i męcząca, u ciebie jest cool :)

Edit: a co do nie działania, to popros tworce strony o jakąś widoczną ikonke do wyłaczenia muzyki, pomimo tego że jest przyjemna, to czasem chcesz obejżeć strone bez plumkania w tle.

Napisano
  • Autor

dzięki za komenty, co do uwag to postaram sie to poprawic. Natomiast jeśli chodzi o samą stylistyke strony to faktycznie może i macie racje, ale chciałem brnąc w styl bajkowy, ciągle się ogląda takie ponure "bezpłciowe" portfolia, a u mnie jest taka "odskocznia" :), coprawda prace nie pasują, ale z czasem dojdzie co nieco cartoonów i wtedy będzie choc malutka nic porozumienia :). Jest to według mnie też dobra forma reklamy, jak ktoś odwiedzi to będzie kojarzyl "to ten z bajkowym portfolio" :) pzdr.

PS: po statystykach widze ze wiele osób codziennie powraca na strone :)

Napisano

troche mi sie skojarzyło z harrym poterem. :D

od strony technicznej

bym sobie podarował z muzyczką (nieszczególne wrażenie gdy takie pląsy łączą się z muza z winampa)

pociągnij gradient zeby zakrywała gu chmurka.. i powiedz czy lepiej ;)

strasznie postrzępione ikonki(rysunki) w menu. troche źle to wygląda. nie wiem czy tak miało być..

ryzykowny ten chwyt reklamowy, wywołuje mieszane uczucia. ale kto nie ryzykuje..

Napisano

Ładnie przejrzyście...Nie wiem tylko czemu na głównej pisze: "welcome to Our website"...chyba powinno być "...my website"

Jeszcze może pokus się o wyłacznik muzyczki. Niektórych może ona draznić i zniechęcić do dalszego wertowania strony.

Pozdr.

Napisano
Jeszcze może pokus się o wyłacznik muzyczki. Niektórych może ona draznić i zniechęcić do dalszego wertowania strony.

Na dole jest :)

Strona bardzo ładna :]

Napisano

słodka... :P

ale niespojna. Kosmos, chmurki, tecza, komiks, reka, noga, mozg na scianie.

Nie wiem, gdzie jestem:)

pzdr.