Lis Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Ahoj. ja wybrałem miga-29 Jest to 1 model low-poly jaki kiedykolwiek zrobiłem. Na upartego dałoby się zjechać jeszcze o jakieś 50 poly ale mieszczę się w normie. Model zrobiony może w 30 minut. jescze texturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 genialnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 wooow - to sie nazywa fachura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 swietnie wygląda, az mnie naszlo na zrobienie miga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 perfekcyjnie swietnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 taką uv-kę zdielalem. 1-kwadrat = 1 pixel wiem że masakra. ale w koncu to na telefonie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Powtarzające się elementy mogłeś dać na jeden fragment texturki, miałbyś wiecej miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 Zdrastwujtie tawarisz! 381 trójkątów. referki: http://www.fas.org/nuke/guide/russia/airdef/mig-29.htm Oto przed wami MiG-29 FULCRUM w 3 wariantach: Sudan: Taiga: Syberia: No i do tego texturki: Mógłbym nad tym jeszcze posiedzieć ale nie stać mnie na taką zabawę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 suuuuuuuuper :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 bardzo ladne, ale khm Lisie... z silnikow mogles dac jakiegos mesza na czesciowej alfie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Super model, jeden dzień i już efekty są, to się nazywa bitwa :P Btw jak zrobić gifa takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Hehe :) Dzięki wszystki. Vektor -> Alpha nie dozwolona :) Co do gifa. to wyrenderowałem do avi bez kompresji i bez aa z Jaskrawym tłem. Dalej w Starym Paint Shop Pro jest cos takiego jak Animation Shop. Tam zmieniłem kolor jaskrawy na transparency i zapisałem jako gif. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Świetne te modelki. Kurcze niech ktos zrobi videotutka z robienia teksturek do czegoś takiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Świetny modelik :D Lis super ze zrobiles 3 wersje kolorystyczne ;] Aha no i przylaczam sie do prosby o tutka nie tylko teksturowania ale i modelowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 bardzo szybko i bardzo ładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Bardzo ładne MiGi. I jak ładnie się kręcą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 A gdzie polskie malowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 fajnei fajnie :d gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 empeck-> jestem zwolennikiem oryginalnego malowania :D Jeszcze screen z viewportu. żeby nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 elegancko sie prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 super te samolociki, ładna textura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Nooo... Pojechaleś... Gratuluję. :) Ciekaw jestem jak byś sobie poradził z postacią? I to jeszcze nadającą się do riggu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi