vv3k70r Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 to ja tez, tekstura... zapomnialem skopiowac jest przepisowa na png z przezroczystosciami (dziury ustawione w opacity jako dziury), ale tak brzydka ze przegiecie, jakos nei moglem sie tam zmiescic, oczy na 5px jakos mi si enei widzialy... wiec skasowalem... trisow 360 czy 370... ale za to sie rusza :) gifa zaraz poprawie, poszedl bez tla ;( edit: gif poprawiony i dorzucam teksture: "zrigowana" jest tak sobie, ma pelny zakres ruchow ale przy ekstremach krzaki wychodza z kilku trojkatow, no ale speed to speed :)
Przybysz Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Łaaa...ona nie ma oczu! Fajna chudzinka. Chociaż z textury można było więcej wyciągnąć. Pozdro
Shalivan Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 textura mało urozmaicona, tak własciwie to giry to 1 kolor
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 haha bardzo fajnie wyszło :) troche jasno u mnie, ale za animke masz totalnego plusa :) btw. prosze dodaj miniaturke z napisem "koniec" łatwiej mi bedzie zebrac to wszystko :)
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 jaki koniec?! toz tex jest zrobiony dopiero w 50% :d przyznaj sie ze twarz ci nie wychodziła :D
vv3k70r Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 nic mi nie wychodzilo na tych pixelach :) zmiescic sie tamnei moglem, miejsce na oko ma piec pixeli, to jakas forma sadyzmu :) ja sie urwalem z 300dpi ale kilak osob zamowilo zeby byly inne gify :) postacie maja byc dwie i robic niecenzuralne psikusy, moze jutro takie tu wrzuce :)
Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 vv3k70r mi się te gify nie wyświetlają, a też chciałem zobaczyć. Co może być przyczyną?
vv3k70r Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 przyczyna ze gifa nie ma jest ze wysiadl serwer w szkole :) jutro albo pojutrze beda... czekam na aktywacje domeny to bedzie z paltengo nielimitowanego pare giga :) a teraz gif (tym razem z ftp.republika.pl wiec nei powinno zdechnac za szybko) zrobiony na szybko po meczu wiec sa jeszcze krzaki, ale nie mam juz czasu porpawiac, od jutra szkola... UWAGA- GIF ma 3mb niecale wiec trzeba chwilke zaczekac, ale ponoc juz limitow nie macie... po 14 pose na postac... timingi i pozy z glowy... ewentualny ciag dalszy na kanapie kiedy indziej :)
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 buuehehehehe dobre tylko szkoda, ze konczy sie tam gdzie zaczac powinno;)
vv3k70r Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 to z braku czasu :) ale jak znajde jeszcze ze dwie godzinki to bedzie akcja na kanapie :)
Owen Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 hehe bardzo fajna animacja :) , tylko te tekstury troche ubogie
Bruneq Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 hahahahahaha...vv3k...rozwaliles mnie totalnie!:)Boskie! sims jak sie patrzy!:)
Rekomendowane odpowiedzi