KLICEK Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 SZAMPEK zwycięzcą ósmej edycji speedu3d tygodnia ! : Gratulacje i proszę o założenie nowego wątku z tematem kolejnego speeda "Tygodniowy Speed3d- sesja 9" Dzieki i pozdrawiam link do wątku z sondą : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35268
oczek Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 fajna papuga, podoba mi się:) Ma cartoonowy stajl:) A chyba o to chodziło w tej sesji. Szkoda, że nie miałem czasu na udział. Może następnym razem. Jeszcze raz gratulacje. PS. Klicku Ty chyba wogóle nie śpisz:P
vv3k70r Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 mnie sie tez ta wlasnei psodobala, przez to biale oko, dziebko nieregulaminowe :p
Łukasz Burnet Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Gratulacje Szampek. Nie chodzilo o idealne odwzorowanie, raczej o to żeby model miał w sobie to coś :). Pozdrawiam
CzAk1 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 No to ciekawe co teraz wymyślicie;] Szampek- dobra robota :D
JohnZi Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 od poczatku stawialem na ciebie no i dobrze typowalem:P ladnie;]
Shalivan Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Powiedział bym nawet że zmiażdżył swoją papugą wszystkich
SZAMPEK Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Heyah. THX za wszystkie miłe słowa. Jakby nie było, to pierwszy konkurs 3D jaki wygrałem w zyciu :D Bardzo sie cieszę! Kciałem podziekować wszystkiem którzy oddali na mnie swój głos :D THX i pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi