Darken Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Dziurki od nosa trochę duże. ;) Dziwny nos. Czekam up'y/. Pozdr.
Misiop1990 Napisano 11 Luty 2007 Autor Napisano 11 Luty 2007 "dziwny nos" hmm mzoesz dokladniej powiedziec co jes dziwnego ??
shadar_logoth Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Nie wiem czy on może, ale ja tak ;D Dziurki od nosa są dziwnie ułożone, jakieś takie za bardzo przekrzywione... i trochę z byt ostro się kończy przejście które zaznaczyłem na obrazku. Ale ogólnie nawet nawet :) BTW. Nie myślałeś o tym żeby w maxie robić najbardziej prostą bryłę, nadać jej tylko kształt zbliżony do głowy, a resztę z robić w ZBrushu? Wydaje mi się że jest to bardziej efektywna metoda...
Pepik666 Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 tadzio zwaliłeś mnie tym tekstem z fotela:D a co do twarzy... mi trochę przypomina maskę... jeszcze jakaś fajna texturka i otwory na oczy i będzie gites:D
piotrek Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 To na pewno nie jest głowa człowieka. Raczej potwór, jak sugeruje tadzio xD
Rekomendowane odpowiedzi