mirach Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 3dtotal wypuścił swój pierwszy plugin. Ma z założenia przyśpieszać i ułatwiać ustawienia mental raya. Mnie zastanawia jak to działa w praktyce, bo zwykle jestem sceptyczny wobec takich automatów. Choć trzeba przyznać ze tani jest :) http://www.3dtotal.com/services/pluggins/bluecherry_shop.asp pozdrawiam Mirach
piotrek Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Jeżeli ktoś nie bardzo wie, co trzeba przestawić, by lepiej wyglądało, a terminy gonią, można spróbować.
SWRSC Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 srutututu pęczek drutu... juz po przykladze Final Gatheringu widac jaki kiepski ten automat :p
Vorek Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 no, rendery które są tam pokazane raczej nie zachęcają do kupna ;)
mirach Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 coz, ja sie trzymam tego co piotrek powiedział. W dodatku cena w okolicach 10 euro powoduje ze niektorzy sobie to mogą kupic jako zabawke :) Chociaz ja wole sie grzebac w ustawieniach renderea sam... i czekam kiedy wreszcie wyjdzie brazil 2...
Rekomendowane odpowiedzi