Napisano 13 Luty 200718 l Postanowiłem zrobić serię prac która cechowała by się podobnym klimatem. Właśnie taką serią jest Dreamland którą właśnie tworze. Coś od strony technicznej. Narazie jest tutaj zero tekstur i sam ramp shader. Grzybki (kapelusze) będe poprawiał. Modelowane w blenderze. Render w internalu.
Napisano 13 Luty 200718 l trochę tu pusto, zrób więcej tych jakby górek, postaw wielkie, wysuszone drzewo i będzie okay :) i możesz gejzer zrobić
Napisano 13 Luty 200718 l Autor Hehe mam inny concept. Że pusto to wiem i postaram sie tą pustkę wypełnić.
Napisano 13 Luty 200718 l możesz gejzer zrobić No... I zasmażkę... :D A tak na serio: pomysł ciekawy, ale jeszcze mało widać. :)
Napisano 14 Luty 200718 l tekstury całkiem całkiem, natomiast nie podoba mi sie model kapelusza grzyba, zbyt przypadkowe to i za bardzo noisem zalata
Napisano 14 Luty 200718 l Autor Fanks for comments. Skoro Ani się podoba to chyba jest już spx. :P Jeszcze coś pokombinuje a kpelusz będzie nowy. Dałem tak żebyście nie stękali że pokazuje nie skończone drzewko
Napisano 14 Luty 200718 l Fajne. ;) Trawa ogromna. Czekam na up'y, bo narazie jakoś nie widać końca. Powodzenia. Pozdr.
Napisano 14 Luty 200718 l Co to za up ? ;) Daj więcej a nie tylko texturki, mogłeś już poprawić chociaż kapelusz. A texturka może być. Pozdr.
Napisano 14 Luty 200718 l Autor no to powiedzcie co mam w tym kapeluszu zmienić tak aby odpowiadał waszym oczekiwaniom?
Napisano 15 Luty 200718 l To może tak... widziałeś kiedyś grzyba z taką czapką? Nie chodzi mi o kolory, a co do korzenia to wygląda jak jakiś pień drzewa :) Hmm, chyba że tak to widzisz po z jedzeniu kilku podobnych do tego :) A tak na serio pomysł może okazać się naprawdę ciekawy, jeśli mogę coś zasugerować... to może skieruj to klimatycznie w stronę psychodeli ^^