suselus Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 praca powstała w maxie i photoshopie do renderingu użyłem mental reya postać wymodelowałem na podstawie toturialu joanna dark ze strony 3dtotal jednak wiele i tak pozmieniałem postać w zamierzeniach miała być bardzo prosta dlatego anatomia nie chciałem by była aż tak ważna wszystko wyrenderowałem w warstwach i następnie je poskładałem w ps-ie. Możecie mi zarzucić że praca nie jest hiper szczegółowa ale ja osobiście nie lubię przepychu w grafice 3d pozdrawiam
deshu Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 fotosik.pl / imageshack.de - umiesc tam pracke i zamiesc ponownie. Oprocz lokcia i twarzy, wyglada niezle::)
suselus Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 oto wieksza wersja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8e6b4b2ec1d8c7bc.html
Ania Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 scena ma potencjał, model bardzo ładny i dobrze wyszła poza, niestety oświetlenie jest trochę nudnawe, jak już masz światło padające w ten sposób przez okna to niech ono gdzieś tą postać muśnie, teraz wygląda jak oświetlona samym skylightem.
piotrek Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Światełko i shaderki wymagałyby poprawki, wygląda troszeczkę jak screen z jakiejś gry. Jak najbardziej scenka bardzo dobra.
Darken Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Bardzo mi się podoba, ale nie pasuje mi tu taki wielki blur z tyłu. Ogólnie fajny pomysł, gratuluję. Pozdr.
!Ewert Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 zarypisty ma dekolt ;) a tak praca mi sie podoba światło nie robi roboty;]
IronMacko Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Fajny klimat trzyma pracka, mnie sie bardzo bodoba. Gratulacje. 1
ferni Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 świetna pracka bardzo mi sie podoba, moze troche z nosem cos jest nie tak swietnie ustawiles poze i ładnie lezy sukienka, moze popracuj nad texurkami, przyciemnij troszke to pomieszczenie zeby nadac jakis klimacik Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi