suselus Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 praca powstała w maxie i photoshopie do renderingu użyłem mental reya postać wymodelowałem na podstawie toturialu joanna dark ze strony 3dtotal jednak wiele i tak pozmieniałem postać w zamierzeniach miała być bardzo prosta dlatego anatomia nie chciałem by była aż tak ważna wszystko wyrenderowałem w warstwach i następnie je poskładałem w ps-ie. Możecie mi zarzucić że praca nie jest hiper szczegółowa ale ja osobiście nie lubię przepychu w grafice 3d pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 fotosik.pl / imageshack.de - umiesc tam pracke i zamiesc ponownie. Oprocz lokcia i twarzy, wyglada niezle::) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselus Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 oto wieksza wersja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8e6b4b2ec1d8c7bc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 scena ma potencjał, model bardzo ładny i dobrze wyszła poza, niestety oświetlenie jest trochę nudnawe, jak już masz światło padające w ten sposób przez okna to niech ono gdzieś tą postać muśnie, teraz wygląda jak oświetlona samym skylightem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Światełko i shaderki wymagałyby poprawki, wygląda troszeczkę jak screen z jakiejś gry. Jak najbardziej scenka bardzo dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Bardzo mi się podoba, ale nie pasuje mi tu taki wielki blur z tyłu. Ogólnie fajny pomysł, gratuluję. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Ewert Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 zarypisty ma dekolt ;) a tak praca mi sie podoba światło nie robi roboty;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMacko Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Fajny klimat trzyma pracka, mnie sie bardzo bodoba. Gratulacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Pank Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 dobre dobre nie jest tak źle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferni Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 świetna pracka bardzo mi sie podoba, moze troche z nosem cos jest nie tak swietnie ustawiles poze i ładnie lezy sukienka, moze popracuj nad texurkami, przyciemnij troszke to pomieszczenie zeby nadac jakis klimacik Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts