maciekG Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Kilka pierwszych zdjec zrobionych w nowym miejscu..:) i generalnie proba zmierzenia sie z HDR mam nadzieje ze bede cos tu systematycznie dorzucal
chveti Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Czwóreczka jest ładna :) Generalnie w pozostałych 3 najbardziej nie podoba mi się krzywy kadr
maciekG Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 hmm no zgadza sie...nastepne bede prostowac w szopie..bo na obiektyw z tiltem mnie nie stac :) w sumie to nie wiem czemu tych nie wyprostowalem.. pzdr.
hcfro Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 moim zdaniem 3 i 4 zdjęcie ciekawe, coś nie wyglądają one HDRowsko, ale dobre i to na początek. aha i ten krzywy kadr, daj popalic szczególnie 1szemu zdjeciu. pozdro
rudylew Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 3 zdjecie najciekawiej mi sie zaprezentowalo :D git :) pozdro
hcfro Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 1 fakt - krzywe, ale moim skromnym zdaniem odnośnie 2giego wcale to nie psuje a może i nawet dodaje uroku. jak dlamnie gut
maciekG Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 spacer po cmentarzu... ps. probowalem prostowac :)
dirty Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 zdjecia gomy i george sq. slabe kurcze, nieciekawe ujecia zupelnie. przejdz sie raz jeszcze i cyknij cos fajnego:) miejsca te maja duzy potencjal nekropolia lepiej, ale nie zachwyca...z tego co pamietam jest tam sporo fajnych nagrobkow. fajne ruchome schody, gdzie to? :) jesli bedzie Ci sie chcialo to jest fajne cmentarzysko w zasadzie naprzeciw tesco (glowne tesco bodajze, idac za george sq wzdluz kyle st., potem jeszcze jakies 2km). trzeba przez plot przeskakiwac ale jest to bardzo klimatyczne miejsce, nagrobki i rzezby z XIX w. Daje rady:) swietne fotki mozna zrobic lazac po placach glasgow university, sam budynek zreszta tez jest piekny. poza tym buchanan st. noca, pieknie oswietlona na niebiesko.. ze nie wspomne juz o merchant city.. poza tym royal infirmary, glasgow central, queen st. station nie mowiac juz o 20kilkupietrowych mrowkowcach w roznych czesciach poza miastem. straszne a zarazem intrygujace blokowiska:) skoro juz byles na nekropolii mogles cyknac katedre, z tego co pamietam jest oblepiona w niektorych miejscach fajnymi gargoylami:) to tak na szybko, w glasgow jest masa pieknych lokacji, zreszta cale miasto jest niesamowite, od razu sie zakochalem, gdyby nie sprawy osobiste siedzialbym tam caly czas:) pozdrawiam
maciekG Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 hej :) dzieki za rady..bede jeszcze tam jeszcze troche to chetnie skorzystam..a ze miasto niesamowite to fakt..dlatego probuje to chwytac pomimo braku zdolnosci pzdr.
oczek Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 z cmentarza są fajne. MaciekG musisz przyznać, że tam na cmentarzu można zrobić naprawdę kilka fajnych zdjęć. I ta katedra w tle:P Widzę, że kolejny polak w glasgow:) Trzeba będzię się na browarka wybrać:D
maciekG Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 no mozna mozna...jeszcze sie tam wybiore nie raz mam nadzieje...zwlaszcza ze mieszkam jakies 300m stamtad :]..a katedry samej jakos nie moge zlapac..
Fidiasz Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 panie kochany nie takie wielkie te zdj wstawiaj bo jak sie slucha radia intermetowego i przeglada inne strony to za chiny nie moge sie doczekac :p A zdj super jkimacik i kompozycja chociaz moze powinienes przyciac troche dol by bylo bardziej panoramiczne Powodzenia
maciekG Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 uuu...odkopuje watek..probne zdjecia z pierwszego listopada..
sammael_at Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 to ostatnie zdjęcie z tymi rencami na grobie i krzyżem - ****** :-) również góry są świetne, ale nad architekturą wypadałoby jeszcze troszkę popracować:) ps. nie wiedzialem ze masz takie fajne akwarelki w portfolio ;D
Lumpy Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 góry mają swój klimat, schodki świetne na pierwszych w ogólne nie widać HDR ostatnie - masakra :D w pozytywnym znaczeniu oczywiście pozdrawiam
maciekG Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 ten był raczej znany :) dzieki za komentsy... architekture sobie juz jakis czas temu odpuscilem..zbyt trudne jak dla mnie...ew. czasem jakis detal pzdr.
maciekG Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 fotki ze szkoly.. nie czaje tylko czemu sie rozmywaja po naroznikach..wina obiektywu ? sadze ze nie.. any ideas?
pecet Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 znajome mury, jutro bym tam musiał jechać, ale już zrezygnowałem
maciekG Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 miałem okazje pierwszy raz w życiu pobawić się w prowizorycznym studio, u mnie w szkole.. 1 2 3 4 5 6 7
polka dot Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 nie lubię tych nowoczesnych zdjęć z cyfrówek ani pieprzenia o kompozycji, ale gdybyś dwie sekundy dłużej utstawiał tu kadr i pozbył się tego bajzlu przy krawędziach i wyprostował aparat, zdjęcie byłoby rozkosznie dobre:D http://img88.imageshack.us/img88/7105/94480019dd6.jpg
maciekG Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 aaaale to aaaanalog byl :)...co do kadru to masz pewnie racje ze krzywy...a bajzel to niestety wina wąskiego tła...a zdjecia robilismy we trzech wiec ciezko sie bylo czasem ustawic :)
maciekG Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 (edytowane) pare zdjec z za dlugiego weekendu dla odswierzenia pzdr, Edytowane 9 Maj 2008 przez maciekG
leander Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Ano, z jakiegos powodu sie nie wyswietlaja. Moze kwestia serwera.
maciekG Napisano 9 Maj 2008 Autor Napisano 9 Maj 2008 uu...dzieki za informacje...przerzucilem na imageshack...mam nadzieje ze teraz bedzie ok
maciekG Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 mały coś tu ruch..no ale nic..mimo to wrzucam dwa..z "nocy" muzeów...
Rekomendowane odpowiedzi