Napisano 15 Luty 200718 l Kilka pierwszych zdjec zrobionych w nowym miejscu..:) i generalnie proba zmierzenia sie z HDR mam nadzieje ze bede cos tu systematycznie dorzucal
Napisano 15 Luty 200718 l Czwóreczka jest ładna :) Generalnie w pozostałych 3 najbardziej nie podoba mi się krzywy kadr
Napisano 15 Luty 200718 l Autor hmm no zgadza sie...nastepne bede prostowac w szopie..bo na obiektyw z tiltem mnie nie stac :) w sumie to nie wiem czemu tych nie wyprostowalem.. pzdr.
Napisano 15 Luty 200718 l moim zdaniem 3 i 4 zdjęcie ciekawe, coś nie wyglądają one HDRowsko, ale dobre i to na początek. aha i ten krzywy kadr, daj popalic szczególnie 1szemu zdjeciu. pozdro
Napisano 22 Luty 200718 l 1 fakt - krzywe, ale moim skromnym zdaniem odnośnie 2giego wcale to nie psuje a może i nawet dodaje uroku. jak dlamnie gut
Napisano 24 Marzec 200717 l zdjecia gomy i george sq. slabe kurcze, nieciekawe ujecia zupelnie. przejdz sie raz jeszcze i cyknij cos fajnego:) miejsca te maja duzy potencjal nekropolia lepiej, ale nie zachwyca...z tego co pamietam jest tam sporo fajnych nagrobkow. fajne ruchome schody, gdzie to? :) jesli bedzie Ci sie chcialo to jest fajne cmentarzysko w zasadzie naprzeciw tesco (glowne tesco bodajze, idac za george sq wzdluz kyle st., potem jeszcze jakies 2km). trzeba przez plot przeskakiwac ale jest to bardzo klimatyczne miejsce, nagrobki i rzezby z XIX w. Daje rady:) swietne fotki mozna zrobic lazac po placach glasgow university, sam budynek zreszta tez jest piekny. poza tym buchanan st. noca, pieknie oswietlona na niebiesko.. ze nie wspomne juz o merchant city.. poza tym royal infirmary, glasgow central, queen st. station nie mowiac juz o 20kilkupietrowych mrowkowcach w roznych czesciach poza miastem. straszne a zarazem intrygujace blokowiska:) skoro juz byles na nekropolii mogles cyknac katedre, z tego co pamietam jest oblepiona w niektorych miejscach fajnymi gargoylami:) to tak na szybko, w glasgow jest masa pieknych lokacji, zreszta cale miasto jest niesamowite, od razu sie zakochalem, gdyby nie sprawy osobiste siedzialbym tam caly czas:) pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200717 l Autor hej :) dzieki za rady..bede jeszcze tam jeszcze troche to chetnie skorzystam..a ze miasto niesamowite to fakt..dlatego probuje to chwytac pomimo braku zdolnosci pzdr.
Napisano 24 Marzec 200717 l z cmentarza są fajne. MaciekG musisz przyznać, że tam na cmentarzu można zrobić naprawdę kilka fajnych zdjęć. I ta katedra w tle:P Widzę, że kolejny polak w glasgow:) Trzeba będzię się na browarka wybrać:D
Napisano 24 Marzec 200717 l Autor no mozna mozna...jeszcze sie tam wybiore nie raz mam nadzieje...zwlaszcza ze mieszkam jakies 300m stamtad :]..a katedry samej jakos nie moge zlapac..
Napisano 12 Kwiecień 200717 l panie kochany nie takie wielkie te zdj wstawiaj bo jak sie slucha radia intermetowego i przeglada inne strony to za chiny nie moge sie doczekac :p A zdj super jkimacik i kompozycja chociaz moze powinienes przyciac troche dol by bylo bardziej panoramiczne Powodzenia
Napisano 20 Listopad 200717 l to ostatnie zdjęcie z tymi rencami na grobie i krzyżem - ****** :-) również góry są świetne, ale nad architekturą wypadałoby jeszcze troszkę popracować:) ps. nie wiedzialem ze masz takie fajne akwarelki w portfolio ;D
Napisano 22 Listopad 200717 l góry mają swój klimat, schodki świetne na pierwszych w ogólne nie widać HDR ostatnie - masakra :D w pozytywnym znaczeniu oczywiście pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200717 l Autor ten był raczej znany :) dzieki za komentsy... architekture sobie juz jakis czas temu odpuscilem..zbyt trudne jak dla mnie...ew. czasem jakis detal pzdr.
Napisano 6 Grudzień 200717 l Autor fotki ze szkoly.. nie czaje tylko czemu sie rozmywaja po naroznikach..wina obiektywu ? sadze ze nie.. any ideas?
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor miałem okazje pierwszy raz w życiu pobawić się w prowizorycznym studio, u mnie w szkole.. 1 2 3 4 5 6 7
Napisano 19 Styczeń 200817 l nie lubię tych nowoczesnych zdjęć z cyfrówek ani pieprzenia o kompozycji, ale gdybyś dwie sekundy dłużej utstawiał tu kadr i pozbył się tego bajzlu przy krawędziach i wyprostował aparat, zdjęcie byłoby rozkosznie dobre:D http://img88.imageshack.us/img88/7105/94480019dd6.jpg
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor aaaale to aaaanalog byl :)...co do kadru to masz pewnie racje ze krzywy...a bajzel to niestety wina wąskiego tła...a zdjecia robilismy we trzech wiec ciezko sie bylo czasem ustawic :)
Napisano 7 Maj 200816 l Autor pare zdjec z za dlugiego weekendu dla odswierzenia pzdr, Edytowane 9 Maj 200816 l przez maciekG
Napisano 9 Maj 200816 l Autor uu...dzieki za informacje...przerzucilem na imageshack...mam nadzieje ze teraz bedzie ok