adam_m Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 [ATTACH]42419[/ATTACH][ATTACH]42388[/ATTACH]Witam Chciałbym zaprezentować moją 1 główkę zrobioną w maxie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze długa droga przede mną... Liczę na cenne wskazówki i konstruktywną krytykę. Pozdrawiam. http://img184.imageshack.us/my.php?image=33736108gj1.jpg
BLADE Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 ucho do wywalenia. doś spłaszczona ta glowa od góry. i coś z łukami brwiowymi nie tak, jakieś takie ostre. nos do poprawy i oczy. jak na pierwszą główke nieźle, pokaż refke dla porównania
kubi Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Topologia siatki na 4-, na brodzie mogło by być lepiej i trzeba się pozbyć tych ordynarnych trójkątów. Musisz poprzesuwać werteksy. Oczy są za małe. Ogólny kształt głowy z profilu do poprawy.
adam_m Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Dzięki za pierwsze komentarze. Trójkąty -z tym mam najwięcej problemów. Dodaje nowe krawędzie w celu ich likwidacji a i tak gdzieś mi jakiś wyskoczy. Gdyby ktoś zaznaczył gdzie i jak zmienić to byłoby super. PS Jak wstawić miniaturkę przy tytule wątku (zamiast tej małpki)?
Gość obo Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Heh... ale jeśli to naprawdę Twoja pierwsza głowa to dla mnie super ;)
adam_m Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Zrobiłem mały update. Poprawiłem nos i brodę. http://img300.imageshack.us/my.php?image=78968341if4.jpg
ferni Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 no streaker ma racje ale jak na piewsza głowe nie jest tragicznie
adam_m Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 Kolejny up. Poprawiłem kark i uszy (nie są idealne, ale już nie takie płaskie). Pozbyłem się kilku trójkątów. Mam problem z wygładzeniem szwu po zastosowaniu symmetry. Ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak się tego pozbyć?
Amok Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 boże nie koncz tego , wez komputer i zamien go na snowboard , widziałem wiele tragicznych dzieł , ale to mistrzostwo świata ....
adam_m Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 boże nie koncz tego , wez komputer i zamien go na snowboard , widziałem wiele tragicznych dzieł , ale to mistrzostwo świata .... Rozumiem, że odkopanie tego wątku sprzed 2 lat, to jakaś kiepska prowokacja lub inaczej rewanż za któryś mój komentarz. Żałosne, to tak jakbym wyszukał pierwsze prace np. Klicka i zaczął się publicznie z nich nabijać...
duff Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Popracuj jeszcze trochę nad proporcjami, nie wszystko stracone. 2 lata to jak mrugnięcie Szczęka jest stanowczo za szeroka. chociaż zdażają się tacy ludzie http://bijbuka.blox.pl/resource/gmoch.jpg
Gość Morte Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Duff Jak autor wątek sprzed dwóch lat, po co rzucasz te rady skoro on i tak chyba sie tym w tej chwili nie zajmuje? Amok-
Temporal Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Sorry za offtop ale musze to napisac: karta magica lol :D
Rekomendowane odpowiedzi