polka dot Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 koncepcyjny projekt nudnego biura ważnego ruchu wyluzowanych kowbojów :cool:
MOTHMAN Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 hmmm jezeli sie myle to przepraszam - ale wyglada jakbyscie z Sansem w szranki staneli do "konkursu" na wnetrze tego tajemniczego biura developerskiego :] Sansa bardziej dystyngowane i wysmakowane - tu troche "colosci" nie trzyma ... znaczy niespojne :] mysle ze przez niekonsekwencje ta lada i stol z krzeslami a te siedziska - swoja droga w jakims garniaku za pare tysiaczkow to bym na tym ludzie niechetnie siadali ... ale jak dla wyloozowanych kowbojow to w sam raz :] Rendery to mozna powiedziec ze "po rodzinie" :] podazasz droga udeptana przez Starszego Brata 'SS' :]
MOTHMAN Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 ach ta dzisiejsza mlodziez :] szranki - pojedynek, miejsce pojedynku
RA Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 łoł łał łił łoł, wypas. Nie będę się zagłębiał w funkcję i te sprawy, bo miło mi się patrzy na te obrazki. :)
IronMacko Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Bardzo fajna pracka... ale jak bym mial sie czegos czepic to oświetlenie halogenowe na suficie mogło by miec troche wieksze (chodzi mi o srednice).
arch515 Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Hm, pięknie wykonanie, co do samego projektu to mam mieszane uczucia, chodź nie potrafię Uzasadnić bardzo, dlaczego.. Pozdrawiam.
tweety Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 mocno "sans-serifowe" lol. hehehehehehe :D :D :D nieźle panie kome, całkiem nieźle :) design wiadomo skąd ale masz za to mniejsze szumy ;) Pozdrawiam
KLICEK Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 nie dziwie sie w ogole ze mocno Sans-Serifowe ;))) Kome swietnie ;*
RA Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 W regulaminie powinno być zabronione porównywanie prac użytkowników do tego co robi SansSerif, bo to się robi nudne. Czuję się zniesmaczony. ;)
chveti Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Ładne obrazki. Patrze na te renderki ostatnio wszystkie mają te same kolory , podobne oświetlenie. nuda ;)
Zbychowaty Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Mi sie podoba:) Z checia bym sie tam "wyluzowal" :D. Z czego jest zrobiona podloga? Wyglada jak dywan o kamienistej strukturze troche;) Pozdrawiam:)
Marcin Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Mi sie podoba:) Z checia bym sie tam "wyluzowal" :D. Z czego jest zrobiona podloga? Wyglada jak dywan o kamienistej strukturze troche;) Pozdrawiam:) przecież to chilloutowe futerko które będzie się brudzić na maxa ;] ale co tam
boba Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 jsli chodzi o same rendery to technicznie bardziej mi sie podobają niż sans serifa ; )
Rekomendowane odpowiedzi