Napisano 19 Luty 200718 l koncepcyjny projekt nudnego biura ważnego ruchu wyluzowanych kowbojów :cool:
Napisano 19 Luty 200718 l hmmm jezeli sie myle to przepraszam - ale wyglada jakbyscie z Sansem w szranki staneli do "konkursu" na wnetrze tego tajemniczego biura developerskiego :] Sansa bardziej dystyngowane i wysmakowane - tu troche "colosci" nie trzyma ... znaczy niespojne :] mysle ze przez niekonsekwencje ta lada i stol z krzeslami a te siedziska - swoja droga w jakims garniaku za pare tysiaczkow to bym na tym ludzie niechetnie siadali ... ale jak dla wyloozowanych kowbojow to w sam raz :] Rendery to mozna powiedziec ze "po rodzinie" :] podazasz droga udeptana przez Starszego Brata 'SS' :]
Napisano 19 Luty 200718 l łoł łał łił łoł, wypas. Nie będę się zagłębiał w funkcję i te sprawy, bo miło mi się patrzy na te obrazki. :)
Napisano 19 Luty 200718 l Bardzo fajna pracka... ale jak bym mial sie czegos czepic to oświetlenie halogenowe na suficie mogło by miec troche wieksze (chodzi mi o srednice).
Napisano 19 Luty 200718 l Hm, pięknie wykonanie, co do samego projektu to mam mieszane uczucia, chodź nie potrafię Uzasadnić bardzo, dlaczego.. Pozdrawiam.
Napisano 19 Luty 200718 l Cytat mocno "sans-serifowe" lol. hehehehehehe :D :D :D nieźle panie kome, całkiem nieźle :) design wiadomo skąd ale masz za to mniejsze szumy ;) Pozdrawiam
Napisano 20 Luty 200718 l W regulaminie powinno być zabronione porównywanie prac użytkowników do tego co robi SansSerif, bo to się robi nudne. Czuję się zniesmaczony. ;)
Napisano 20 Luty 200718 l Ładne obrazki. Patrze na te renderki ostatnio wszystkie mają te same kolory , podobne oświetlenie. nuda ;)
Napisano 20 Luty 200718 l Mi sie podoba:) Z checia bym sie tam "wyluzowal" :D. Z czego jest zrobiona podloga? Wyglada jak dywan o kamienistej strukturze troche;) Pozdrawiam:)
Napisano 20 Luty 200718 l Z-Brush napisał: Mi sie podoba:) Z checia bym sie tam "wyluzowal" :D. Z czego jest zrobiona podloga? Wyglada jak dywan o kamienistej strukturze troche;) Pozdrawiam:) przecież to chilloutowe futerko które będzie się brudzić na maxa ;] ale co tam
Napisano 20 Luty 200718 l jsli chodzi o same rendery to technicznie bardziej mi sie podobają niż sans serifa ; )