nielot007 Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Witam!! takie cos :) wsumie model nie nadzwyczjny :) ale co tam nagralem wiec sie dziele :) pozdro rozmiar--> 47,5mb czas--> ponad 20min link--> http://www.twrobel.webd.pl/max3d/szachy.rar 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Nielot , wiem że chciałeś dobrze ale przesadziłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 heh :) zaraz sobie obejrzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Super, ze sie dzielisz +1 rep 4 U ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 Witam!! chveti hehe wiem wlasnie postaram sie zrehabilotowc i dac cos porzadnego :D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Fajnie, że się dzielisz i tak dalej... ale jeśli mam być szczery, to ten koń to brzydal jest :P repa i taj dostajesz za dobre checi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Bandwidth Limit Exceeded szkoda, ale i tak obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 hehe na swoje usprawiedliwienie dodam ze taki byl koncept :D choc racja model paskudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Proszę o Re-Up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi