pefrik Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Witam! Moje pytanko jest proste. Czy można zmienić editable poly/mesh w box? Potrzebuję to bo żeby wyeksportować pewną rzecz do gry musi być boxem, a nie chce mi się robić gór z boxów. Chodzi mi o boxy, które mogą mieć więcej vertexów i mogą być zedytowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Jakieś dziwne trochę pytanie. Raczej się nie da (chociaż w maxie wszystko możliwe ;]). Co to za gra, w której wszystkie modele to boxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 przecież "box" to nazwa skryptu który tworzy nam editable mesh/poly o podanej liczbie segmentów z ścianami podanej długości. źle to rozumiem? przecież każdy box to poly. nie każde poly to box... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pefrik Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 A nie sorki za zamieszanie :) już wiem co bło nie tak :P a chodziło mi o plik kolizji do GTA:SA Ale mam za to inne pytanie. Czy moge z 2 obiektów zrobić jeden? I nie chcodzi mi tu o grupę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 attach i masz z dwoch jeden... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts