yookeer Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Jako, ze bawie sie nad roznymi nowymi (dla mnie ) rzeczami tak tez postanowilem tez nad owocami popracowac: apple: peach: banana PS: Wiem, ze moj poziom nie umywa sie przy Waszym, ale jak juz tyle osob ma teczki to i ja chcialem :D Pozdr JoKeR
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 Jako, ze u mnie totalny bez ruch, to wrzucam cos takiego: JoKeR
Mr Pank Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 kurde stary ale mi narobiłeś apetytu fajne owoce widze że zakładasz warzywniak :P daj jakomś marchewe
Gość obo Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Fajne te owoce. Moim zdaniem bardzo ładnie Ci wychodzą ;) Pozdrawiam
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 Dzieki wielkie! Juz sie balem, ze tragiczne, bo inkt nie komentowal! Mr Pank, poki co chce zostac przy owocach ;) JoKeR
nicponim Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 swietne,banan i brzoskwinka najlepsze chyba,b.b.ładne;]
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 No to fajnie, ze komus sie pdooba :) to znaczy, ze nie ejst tragicznie :D JoKeR
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 no mi osobiscie pasuje ostatnie jablko, bananek i peach ;) JoKeR
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 Hehe ja dalej sie bede upieral, ze te trzy sa fajne :P JoKeR
yookeer Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Troszke mnie nie bylo :) ale licze na podobna ilosc komentarzy jak poprzednio :) JoKeR
Gość obo Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Pomarańcza troche słabsza niż poprzednie owoce ;)
yookeer Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Tak? A to czemu? Ja jestem z niej bardziej zadowolony! JoKeR
yookeer Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 No wiesz na poczatku budowa owocu - konstruuje miejsca wklesle i wystajace... za pomoca swiatla rzecz jasna. Pozniej upiekszenia :) cos jak te kropeczki :) takie krpki robie pedzlem podstawowym z dyzum scaterringiem :). Mam nadzieje, ze nastepne prace beda lepsze! JoKeR
Łukasz Jaskólski Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Owoc całkiem całkiem , tło byś poprawił - gradient nie jest płynny i nie najlepiej to wygląda , moze jakis blur czy cuś. Cień na podłożu wygląda na brudny, znaczy sie nie trafiłeś w kolor mnie sie wydawa (robiłeś burnem ?) Nie widze światła odbitego od podłoża na powierzchni pomarańczy. :P
yookeer Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 No coz, akurat to, iz tlo nie jest zblurowane.. gradientowe to to mi sie podoba, ale pomysle jeszcze o tym :) Co do cienia coz, nie umiem jakos trafic w ten kolor - brak pomyslow :/ A swiatlo odbite ehh ty to sie czepiasz :P troche tam jest :p JoKeR
Łukasz Misztela Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 wszystkie te owoce wygladaja jak bys je wyciol i zapodal na jakies tlo tymbradziej ze jak sie przypatrzy to widac jakies dziwne bubelki:)np jak na prawej krawedzi pomaranczy tak asmo z jablkiem jakis taki pojawia sie obrys i szkoda ze Cienie sa czarne :( pozdrawiam:) moze teraz farbami zadzialaj i namaluj takie owoce:) pozdrawiam
yookeer Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Farbami to ja robie raczej bardziej abstrakcyjne rzeczy :) Nie bardzo rozumiem o co ci chodzilo z tym wycieciem :p ale ok :) takie bubelki to efekt korzystania tylko i wylacznie z podstawowego bedzla! Myslalem tez, nad lekkim rozmyciem krawedzi... Co do cienia, nie mam poki co na niego pomyslu! JoKeR
miriam Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Nio, nio :] owocowy raj ostatni the best :], ale ogonek sobie odpuściłeś i cień mi się nie widzi. Pozdrawiam
maronski Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. pisałeś coś ale miałem pełną skrzynkę... Pozdro
yookeer Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 Pisalem bys czasem "do mnie" zagladnal... Owoce :0 heh chcialem sobie przygotowac Pfolio z owocow.. kto wie .. moze sie przydadza :) JoKeR
wogul Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Na pewno wszystkie owoce odręcznie? Wyglądają jak przemalowane zdjęcia...jeśli się mylę to tylko pogratulowac, świetna robota...stąd me niedowierzanie... :)
yookeer Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 Heh no popatrz na 1 jablko.. :0 w sumie widac u mnie poziom ewolucji :D JoKeR
Łukasz Misztela Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 yookeer zapodaj foti tych owocowm, daj referki to tak samo sobie je namaluje ale akrylami w czeresni troszke popbrudziles kolor pozdrawiam
yookeer Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 Sorry, nie jestem kolekcjonerem zdjec.. chcesz ich to sobie poszukaj! JoKeR
nicponim Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 fajne te owoce,bardzo mi sie podobaja, podobnie jak Łukasz M. prosilbym o referki. Jezeli nie kolekcjonujesz,to wez przy nastepnym owocu jedno foto zostaw,kk? fajnie jest porownac,łatwiej bledy wytknac;] PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy...
yookeer Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 No wiem :0 spoko nie wiem czy juz to pisalem, ale ogolne realizmu nie lubie :P to bylo tylko i wylacznie pod Pfolio z owocow! JoKeR
yookeer Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Taki speedzior :) Moze nie wyszlo, ale fakjna zabawa :0 JoKeR
maciekG Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy... ja chyba czegos nie rozumiem...a w czym owoce sa gorsze od polnagich facetow uganiajacych sie za smokami w magicznym lesie?? czeresnia bardzo fajna swoja droga..krzeslo zreszta tez mi sie podoba..
yookeer Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Dzieki maciek :) za komentarz :0 w szczegolnosci, iz byl przychylny od osoby o znacznie wiekszym warsztacie niz moj! JoKeR
yookeer Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 Odkopuje stary watek, bo zrobilem sobie wzor na kubelek z kfc. Na konkurs! Moze sie zakwalifikuje :D do 1 setki :D:D:D, niestety wyszlo jak wyszlo, bo zapomnialem o najwazniejszej rzeczy - ctrl+s mam nadzieje, ze nastepnym razem bede pamietac ;] JoKeR
yookeer Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 A juz sie balem, ze nie odnajde tego watku :) Taki speedPAINTING Pozdrawiam JoKeR
Rekomendowane odpowiedzi