Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jako, ze bawie sie nad roznymi nowymi (dla mnie ) rzeczami tak tez postanowilem tez nad owocami popracowac:

apple:

apple1.jpg

peach:

peach.jpg

peach1.jpg

banana

banana.jpg

banana1.jpg

PS: Wiem, ze moj poziom nie umywa sie przy Waszym, ale jak juz tyle osob ma teczki to i ja chcialem :D

Pozdr

JoKeR

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurde stary ale mi narobiłeś apetytu

fajne owoce

widze że zakładasz warzywniak :P

daj jakomś marchewe

Napisano

Fajne te owoce. Moim zdaniem bardzo ładnie Ci wychodzą ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie! Juz sie balem, ze tragiczne, bo inkt nie komentowal! Mr Pank, poki co chce zostac przy owocach ;)

JoKeR

Napisano
  • Autor

No to fajnie, ze komus sie pdooba :) to znaczy, ze nie ejst tragicznie :D

JoKeR

Napisano
  • Autor

Troszke mnie nie bylo :) ale licze na podobna ilosc komentarzy jak poprzednio :)

orange.jpg

JoKeR

Napisano

Pomarańcza troche słabsza niż poprzednie owoce ;)

Napisano
  • Autor

No wiesz na poczatku budowa owocu - konstruuje miejsca wklesle i wystajace... za pomoca swiatla rzecz jasna. Pozniej upiekszenia :) cos jak te kropeczki :) takie krpki robie pedzlem podstawowym z dyzum scaterringiem :). Mam nadzieje, ze nastepne prace beda lepsze!

JoKeR

Napisano

Owoc całkiem całkiem , tło byś poprawił - gradient nie jest płynny i nie najlepiej to wygląda , moze jakis blur czy cuś.

Cień na podłożu wygląda na brudny, znaczy sie nie trafiłeś w kolor mnie sie wydawa (robiłeś burnem ?)

Nie widze światła odbitego od podłoża na powierzchni pomarańczy.

:P

Napisano
  • Autor

No coz, akurat to, iz tlo nie jest zblurowane.. gradientowe to to mi sie podoba, ale pomysle jeszcze o tym :) Co do cienia coz, nie umiem jakos trafic w ten kolor - brak pomyslow :/ A swiatlo odbite ehh ty to sie czepiasz :P troche tam jest :p

JoKeR

Napisano

wszystkie te owoce wygladaja jak bys je wyciol i zapodal na jakies tlo tymbradziej ze jak sie przypatrzy to widac jakies dziwne bubelki:)np jak na prawej krawedzi pomaranczy tak asmo z jablkiem jakis taki pojawia sie obrys i szkoda ze Cienie sa czarne :(

pozdrawiam:)

moze teraz farbami zadzialaj i namaluj takie owoce:)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Farbami to ja robie raczej bardziej abstrakcyjne rzeczy :) Nie bardzo rozumiem o co ci chodzilo z tym wycieciem :p ale ok :) takie bubelki to efekt korzystania tylko i wylacznie z podstawowego bedzla! Myslalem tez, nad lekkim rozmyciem krawedzi...

Co do cienia, nie mam poki co na niego pomyslu!

JoKeR

Napisano

Nio, nio :] owocowy raj ostatni the best :], ale ogonek sobie odpuściłeś i cień mi się nie widzi.

Pozdrawiam

Napisano

Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny.

pisałeś coś ale miałem pełną skrzynkę...

Pozdro

Napisano
  • Autor

Pisalem bys czasem "do mnie" zagladnal...

Owoce :0 heh chcialem sobie przygotowac Pfolio z owocow.. kto wie .. moze sie przydadza :)

JoKeR

Napisano

Na pewno wszystkie owoce odręcznie? Wyglądają jak przemalowane zdjęcia...jeśli się mylę to tylko pogratulowac, świetna robota...stąd me niedowierzanie... :)

Napisano
  • Autor

Heh no popatrz na 1 jablko.. :0 w sumie widac u mnie poziom ewolucji :D

JoKeR

Napisano
  • Autor

Sorry, nie jestem kolekcjonerem zdjec.. chcesz ich to sobie poszukaj!

JoKeR

Napisano

fajne te owoce,bardzo mi sie podobaja, podobnie jak Łukasz M. prosilbym o referki. Jezeli nie kolekcjonujesz,to wez przy nastepnym owocu jedno foto zostaw,kk? fajnie jest porownac,łatwiej bledy wytknac;]

PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy...

Napisano
  • Autor

No wiem :0 spoko nie wiem czy juz to pisalem, ale ogolne realizmu nie lubie :P to bylo tylko i wylacznie pod Pfolio z owocow!

JoKeR

Napisano
Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny.

PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy...

ja chyba czegos nie rozumiem...a w czym owoce sa gorsze od polnagich facetow uganiajacych sie za smokami w magicznym lesie??

czeresnia bardzo fajna swoja droga..krzeslo zreszta tez mi sie podoba..

Napisano
  • Autor

Dzieki maciek :) za komentarz :0 w szczegolnosci, iz byl przychylny od osoby o znacznie wiekszym warsztacie niz moj!

JoKeR

Napisano
  • Autor

Odkopuje stary watek, bo zrobilem sobie wzor na kubelek z kfc. Na konkurs! Moze sie zakwalifikuje :D do 1 setki :D:D:D, niestety wyszlo jak wyszlo, bo zapomnialem o najwazniejszej rzeczy - ctrl+s mam nadzieje, ze nastepnym razem bede pamietac ;]

szablon666.jpg

JoKeR

Napisano
  • Autor

A juz sie balem, ze nie odnajde tego watku :)

DSCF7827x2.jpg

Taki speedPAINTING

Pozdrawiam

JoKeR