yookeer Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Jako, ze bawie sie nad roznymi nowymi (dla mnie ) rzeczami tak tez postanowilem tez nad owocami popracowac: apple: peach: banana PS: Wiem, ze moj poziom nie umywa sie przy Waszym, ale jak juz tyle osob ma teczki to i ja chcialem :D Pozdr JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Jako, ze u mnie totalny bez ruch, to wrzucam cos takiego: JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Pank Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 kurde stary ale mi narobiłeś apetytu fajne owoce widze że zakładasz warzywniak :P daj jakomś marchewe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Fajne te owoce. Moim zdaniem bardzo ładnie Ci wychodzą ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Dzieki wielkie! Juz sie balem, ze tragiczne, bo inkt nie komentowal! Mr Pank, poki co chce zostac przy owocach ;) JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
^sTh. Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 bardzo fajne, zwłaszcza ostatnie jabłko Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicponim Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 swietne,banan i brzoskwinka najlepsze chyba,b.b.ładne;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymko Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 pyszności, właśnie mam ochotę na jabłko Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 No to fajnie, ze komus sie pdooba :) to znaczy, ze nie ejst tragicznie :D JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer2004 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 banan najfajniejszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 no mi osobiscie pasuje ostatnie jablko, bananek i peach ;) JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Hehe ja dalej sie bede upieral, ze te trzy sa fajne :P JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Troszke mnie nie bylo :) ale licze na podobna ilosc komentarzy jak poprzednio :) JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Pomarańcza troche słabsza niż poprzednie owoce ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Tak? A to czemu? Ja jestem z niej bardziej zadowolony! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kielon[PL] Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Jak dla mnie pomarańczka jest ekstra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert B. Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 a ja sie spytam jak to robisz cuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 No wiesz na poczatku budowa owocu - konstruuje miejsca wklesle i wystajace... za pomoca swiatla rzecz jasna. Pozniej upiekszenia :) cos jak te kropeczki :) takie krpki robie pedzlem podstawowym z dyzum scaterringiem :). Mam nadzieje, ze nastepne prace beda lepsze! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jaskólski Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Owoc całkiem całkiem , tło byś poprawił - gradient nie jest płynny i nie najlepiej to wygląda , moze jakis blur czy cuś. Cień na podłożu wygląda na brudny, znaczy sie nie trafiłeś w kolor mnie sie wydawa (robiłeś burnem ?) Nie widze światła odbitego od podłoża na powierzchni pomarańczy. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 No coz, akurat to, iz tlo nie jest zblurowane.. gradientowe to to mi sie podoba, ale pomysle jeszcze o tym :) Co do cienia coz, nie umiem jakos trafic w ten kolor - brak pomyslow :/ A swiatlo odbite ehh ty to sie czepiasz :P troche tam jest :p JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Misztela Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 wszystkie te owoce wygladaja jak bys je wyciol i zapodal na jakies tlo tymbradziej ze jak sie przypatrzy to widac jakies dziwne bubelki:)np jak na prawej krawedzi pomaranczy tak asmo z jablkiem jakis taki pojawia sie obrys i szkoda ze Cienie sa czarne :( pozdrawiam:) moze teraz farbami zadzialaj i namaluj takie owoce:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Farbami to ja robie raczej bardziej abstrakcyjne rzeczy :) Nie bardzo rozumiem o co ci chodzilo z tym wycieciem :p ale ok :) takie bubelki to efekt korzystania tylko i wylacznie z podstawowego bedzla! Myslalem tez, nad lekkim rozmyciem krawedzi... Co do cienia, nie mam poki co na niego pomyslu! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Owocowa eksplozja v2: JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Nio, nio :] owocowy raj ostatni the best :], ale ogonek sobie odpuściłeś i cień mi się nie widzi. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maronski Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. pisałeś coś ale miałem pełną skrzynkę... Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Pisalem bys czasem "do mnie" zagladnal... Owoce :0 heh chcialem sobie przygotowac Pfolio z owocow.. kto wie .. moze sie przydadza :) JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Poprawilem ;) JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
wogul Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Na pewno wszystkie owoce odręcznie? Wyglądają jak przemalowane zdjęcia...jeśli się mylę to tylko pogratulowac, świetna robota...stąd me niedowierzanie... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Heh no popatrz na 1 jablko.. :0 w sumie widac u mnie poziom ewolucji :D JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Misztela Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 yookeer zapodaj foti tych owocowm, daj referki to tak samo sobie je namaluje ale akrylami w czeresni troszke popbrudziles kolor pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Sorry, nie jestem kolekcjonerem zdjec.. chcesz ich to sobie poszukaj! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicponim Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 fajne te owoce,bardzo mi sie podobaja, podobnie jak Łukasz M. prosilbym o referki. Jezeli nie kolekcjonujesz,to wez przy nastepnym owocu jedno foto zostaw,kk? fajnie jest porownac,łatwiej bledy wytknac;] PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 No wiem :0 spoko nie wiem czy juz to pisalem, ale ogolne realizmu nie lubie :P to bylo tylko i wylacznie pod Pfolio z owocow! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 Taki speedzior :) Moze nie wyszlo, ale fakjna zabawa :0 JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy... ja chyba czegos nie rozumiem...a w czym owoce sa gorsze od polnagich facetow uganiajacych sie za smokami w magicznym lesie?? czeresnia bardzo fajna swoja droga..krzeslo zreszta tez mi sie podoba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Dzieki maciek :) za komentarz :0 w szczegolnosci, iz byl przychylny od osoby o znacznie wiekszym warsztacie niz moj! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Odkopuje stary watek, bo zrobilem sobie wzor na kubelek z kfc. Na konkurs! Moze sie zakwalifikuje :D do 1 setki :D:D:D, niestety wyszlo jak wyszlo, bo zapomnialem o najwazniejszej rzeczy - ctrl+s mam nadzieje, ze nastepnym razem bede pamietac ;] JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 A juz sie balem, ze nie odnajde tego watku :) Taki speedPAINTING Pozdrawiam JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts